Бре што сте претпразнично напнати, да му еем...
My 2 cents:
- Активен (и задоволен) корисник на Windows 7 Home Premium.
- Linux - користев (или ми се наоѓа), кога Win (ХР) ќе се решеше да откаже послушност.
- MAC - не сум користел до сега, а претпоставувам дека ако почнам, нема да сакам да го мењам за ништо (како што е случај со сите производи на Apple).
Брендот го плаќаш дополнително, можеби и прескапо, меѓутоа, што е тоа поразлично од било која друга индустрија? Кој колку сака нека мудрува, ама би било идиотски да се рече дека дизајнот, оптимизираноста и мање-више перфектноста со која работат уредите на Apple не се на апсолутно врвно ниво. Мала аналогија, што гОЈДО ја започна, ама ја малце ќе ја извртам... Ај да ги земеме Шкода и Ауди... Се базираат врз истата технологија и платформа, арно ама, Аудито е подобро, и порадо би земал Ауди, него ли Шкода, така? (реторичко прашање) Не дека Шкодата е лоша, или нешто и’ фали, ама не е тоа тоа
Тоа е моето размислување на темава... Да имам пари и/или можност, би земал МАС, особено поради областа во која професионално работам. Далеку од тоа дека РС не ми врши работа, или дека не е вистина дека би земал 2 ипол РС-ја за цената на соодветен МАС, арно ама, како и кај секој друг врвен бренд, луксузот се плаќа
Продужете си со расправање