Автор Тема: Квалитетот на VW.  (Прочитано 396922 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Квалитетот на VW.
« Одговори #480 на: 20 Септември 2015, 13:41:48 pm »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

http://www.telegraf.rs/vesti/1758765-na-rubu-bankrota-folksvagen-povlaci-500-000-automobila
   Jbg..Amerika e toa ne Germanija. Inace da veruvas na evropski potocno germanski portali i testovi za neprikosnoveniot kvalitet na Vw e isto ko da mu veruvas na Latas deka nie sme lideri vo regionot pp ekonomski rast. Sum pisal i porano..site se gore dole isto sranje samo nekoj ima poveke pari i sens za marketing a nekoj ne.

Се е Ок тоа, али да ми брише некој пост на два пати не очекував. Мислам дека треба малце реформи во администрацијава ..

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #481 на: 20 Септември 2015, 13:49:37 pm »
Администрацијата си е приказна за себе... Обично се декларираат како лулка на демократијата ;D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
« Одговори #482 на: 20 Септември 2015, 14:08:51 pm »
Се синхронизира со погрешна временска зона.

@Denи
Pasѕat-от три пати оди на сервис како што реков.
VW имаат проблем, истото го има и по форуми се пишува. Имат грешка.
Инаку ова се случува кога подесувањето е мануелно. Значи нема синхронизација, нема ништо. За да се синхронизира, треба да одбереш во опциите.
Инаку ако одбереш да се синхронизира со ГПС , во тој случај по пронаоѓање на сателитот, се синхронизира и времето е ОК, а ако го оставиш, ондак усун бела селвија.

Има проблем кој најверојатно по мене е софтверски.
Значи ова не е единствен случај.

Никој не вика дека треба да се даде нова кола, но не се прифаќа одговор, не знаеме што е и тераме така.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29792
    • CARclub.mk
« Одговори #483 на: 20 Септември 2015, 14:53:16 pm »

http://www.telegraf.rs/vesti/1758765-na-rubu-bankrota-folksvagen-povlaci-500-000-automobila
   Jbg..Amerika e toa ne Germanija. Inace da veruvas na evropski potocno germanski portali i testovi za neprikosnoveniot kvalitet na Vw e isto ko da mu veruvas na Latas deka nie sme lideri vo regionot pp ekonomski rast. Sum pisal i porano..site se gore dole isto sranje samo nekoj ima poveke pari i sens za marketing a nekoj ne.

Се е Ок тоа, али да ми брише некој пост на два пати не очекував. Мислам дека треба малце реформи во администрацијава ..
Постовите ти беа избришани пошто истиот линк го пушти во три различни теми.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6861
  • Бенве сие бенве
« Одговори #484 на: 20 Септември 2015, 15:09:47 pm »
Баш ме интересира кои ќе бидат коментарите ако ви сликам корозија на пасат 7мица :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #485 на: 20 Септември 2015, 15:34:07 pm »
Корозија на секоја кола може да се појави.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #486 на: 20 Септември 2015, 15:36:25 pm »
На секоја, ама не и на неговото височество волкс ваген

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #487 на: 20 Септември 2015, 15:37:57 pm »
Зошто мислиш дека не и кај нив? Они од шарената крава да не се? :D

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6504
« Одговори #488 на: 20 Септември 2015, 16:59:23 pm »
Баш ме интересира кои ќе бидат коментарите ако ви сликам корозија на пасат 7мица :)
Па пушти не се срами, темава за тоа е :). Јас колку што знам имам видено на youtube корозија на пасат цц позади лајсните кај што стојат.

Иначе тука во северов, нема Мазда која што нема корозија фатено. После една или 2 зими почнува да се појавува првин на подвозјето и си се шири, шири, и шири :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #489 на: 20 Септември 2015, 16:59:48 pm »

Saka amerikanecot na golemo da vleze na evropski pazar izgleda pa sece od glavata nadole. Ete mustangot e najprodavano sportsko vozilo vo 2015 do sega...Mene uopste ne mi smeta.:)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #490 на: 20 Септември 2015, 17:07:52 pm »
Квалитетот, не само кај VW, кај сите е опаднат. За жал сеќаваме на наш грб.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29792
    • CARclub.mk
« Одговори #491 на: 20 Септември 2015, 17:12:39 pm »
Администрацијата си е приказна за себе... Обично се декларираат како лулка на демократијата ;D

Никогаш не сме го тврделе тоа. Диктатура е ова. Со Симо се мењаме на неделна база кој да биде диктатор. Кога сум ја диктатор, VW е безгрешен, кога е Симо диктатор Алфите не се расипуваат.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14388
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #492 на: 20 Септември 2015, 17:14:43 pm »
Ова со Ваген и Американците ми мириса на нешто поголемо,а дека Ваген ке бакротира тоа малку потешко.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #493 на: 20 Септември 2015, 17:21:32 pm »
Ако администрацијата не е толерантна Дихтунг до сега ќе беше 18,5 пати баниран. Туку мене ми пречи тоа што има голема пристрасност кон некој бренд, најчесто кој оној што го поседуваме. Веле штрумф се издвојува како еден од ретките кој е објективен.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #494 на: 20 Септември 2015, 17:32:13 pm »
Cekaj cekaj za nekoja godina ko ke poracam  american muscle od Porse  Makedonija po cena na.Golf..tek togas ke vidis sto e pristrasnost....:))