Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако сакаш да се дружиш Голф е право ауто за тебе, евентуално ако си ептен по дружењето тогаш Алфа....
Цитат: AUUU на 04 Јуни 2019, 11:14:59 amАко сакаш да се дружиш Голф е право ауто за тебе, евентуално ако си ептен по дружењето тогаш Алфа....Со алфа и е*ење паѓа, не само дружба
Цитат: Simo - Carrier159 на 04 Јуни 2019, 12:12:12 pmЦитат: AUUU на 04 Јуни 2019, 11:14:59 amАко сакаш да се дружиш Голф е право ауто за тебе, евентуално ако си ептен по дружењето тогаш Алфа....Со алфа и е*ење паѓа, не само дружба Додека не купив Голф се чудев на тие со Алфа, сега ми се појасни работите Едит: Лошо се изразив: Во споредба со на Симо 159ката мојот Голф е Алфа.
Цитат: AUUU на 04 Јуни 2019, 12:36:15 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 04 Јуни 2019, 12:12:12 pmЦитат: AUUU на 04 Јуни 2019, 11:14:59 amАко сакаш да се дружиш Голф е право ауто за тебе, евентуално ако си ептен по дружењето тогаш Алфа....Со алфа и е*ење паѓа, не само дружба Додека не купив Голф се чудев на тие со Алфа, сега ми се појасни работите Едит: Лошо се изразив: Во споредба со на Симо 159ката мојот Голф е Алфа.Е аман де толку ли се овие Голфојве, јас па загреан сум за него. Никогаш сум немал ниту сум возел германска кола, но по коментариве ме разочарувате..
Фолксваген“ неделава го прекинува производството на последната верзија на моделот „буба“ во фабриката во Пуебла, Мексико. Тоа значи крај на патот за возилото кое беше симбол 80 години, уште од 1938 година.
ЦитатФолксваген“ неделава го прекинува производството на последната верзија на моделот „буба“ во фабриката во Пуебла, Мексико. Тоа значи крај на патот за возилото кое беше симбол 80 години, уште од 1938 година. А таман бубата стана екстра педерска, да не речам современа
Цитат: Ipkisija Meskosa на 10 Јули 2019, 10:31:04 amЦитатФолксваген“ неделава го прекинува производството на последната верзија на моделот „буба“ во фабриката во Пуебла, Мексико. Тоа значи крај на патот за возилото кое беше симбол 80 години, уште од 1938 година. А таман бубата стана екстра педерска, да не речам современа Увек била современа, коа биле наци - буба, после тоа хипици - буба, па педери - буба...
Дали ова OPF (OTTO PARTIKELFILTER) значи дека и на бензинците ставија филтер за издувни гасови како ДПФ кај дизелите? Ах мамето. Очигледно доаѓа крајот на SUS агрегатите.