Автор Тема: Економично гориво т.е. плин и метан-потрошувачка  (Прочитано 19181 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20634
Одг: Економично гориво т.е. плин и метан-потрошувачка
« Одговори #60 на: 19 Септември 2013, 14:42:54 pm »
Од таму ми ги препорачаа, и ми понудија многу убава сума, и тоа со 2 години гаранција, одржавање кај нив, со производи на Liqui-Moly, итн итн... Затоа ме заинтересира, пошо не сум ги чул до сега.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43651
  • Il Moderatore
« Одговори #61 на: 19 Септември 2013, 17:42:42 pm »
Плинче а? ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #62 на: 19 Септември 2013, 23:48:15 pm »
Иако е доста информативен постот, сепак барам нешто посуштинско...

Некаква информација, искуство, споредба со Lovato, Landi Renzo, Prins итн итн...

значи мали детали и разлики се во прашање помеѓу сите плински уреди.. нај често разликите се во бојата и изгледот на ПЛАСТИКИТЕ И КУЌИШТАТА на елементите...

значи, кога се информираш за некој плински уред, пред се треба да ја гледаш позадината на фирмата, а тоа значи да ја видиш логистиката... фирма што мести минимум 5 возила на ден, би ти била фирма за која би требало да се одлучиш... тоа би бил мојот избор... а тој секогаш е ловато или ландирензо монтирано во плимонт. на плимонт неможе на мало прсте да му се фати ниедна друга фирма за монтажа, затоа што имаат и максмиална логистика од извозникот т.е. добавувачот на уредите.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #63 на: 20 Септември 2013, 12:08:45 pm »
Се испоставува дека никој нема нешто инфо за BRC а?

Осим Џиџи што кажа дека Аутомакедонија ги носи (што веќе го знаев ;)), другиве некако тешко...

Онак, јас прашувам за фирмата производител, не за импортерот.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34068
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #64 на: 20 Септември 2013, 12:13:21 pm »
Дали моторот на Ланцер е непогоден за плин или имам нешто збунето? Велештрумф, прашај си кај плимонт зошто мислам дека они имаат спомнато дека ланцеро не трпи плин.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #65 на: 20 Септември 2013, 12:34:27 pm »
Потенцијално непогоден т.е. осетлив. Иначе да, у муабет со Атанас од Плимонт, ми беше кажано дека не е баш најсјајно решение.