Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3960719 пати)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Денес на Илинденска и Клиемнт Охридски плеснати беа Акорд и Пунто ако не се лажам. Не видов убаво. Некој со повеќе информации?

Пунто на универзитет Кирил и Методиј и Шевролет Епика. Пунтото беше салата од напред, а Епиката беше салата од страна. Пунтото поминало на црвено.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9532
Денес на Илинденска и Клиемнт Охридски плеснати беа Акорд и Пунто ако не се лажам. Не видов убаво. Некој со повеќе информации?

Пунто на универзитет Кирил и Методиј и Шевролет Епика. Пунтото беше салата од напред, а Епиката беше салата од страна. Пунтото поминало на црвено.

na taa raskrsnica izlgeda mora nekoj da pomine na crveno, i toa redovno ednas mesecno u p.m.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
и ја ги видов околу 3 и пол пунтото и епиката, пунтото ептен салам беше мавнато, епиката не успеав да ја видам убаво пошто возев.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
Кај мене на раскрсница во Капош 4 две коли...не видов марка зашто само поминав не успеав да застанам ама асално се удриле...ако добро видов и на двете предницата им е лом...еден сигурно прошол на црвено,само кој не знам

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
abe luge non stop si cepaat na crveno neznam jas toa kamerite sto gi isponamestija rabotat voopsto ili ne???

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Цепаат али затоа врие од сообраќајки :(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7818
Читам, ептен се истепале кај Тетово со некое пежо ...

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Читам, ептен се истепале кај Тетово со некое пежо ...

Дај линк.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34484
  • Таков е животот... јебига
Леле типов, ќе умре од пост-газни последици. праен у г*з :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
вчера на раскирсница кај соборна незнам со се имаше случено ама шлеш служба качуваше Хонда Цивик, со бел бандаж не довидов дали беше Type R. Или рикнала хондата или некој ја сплескал