Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3418423 пати)

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Значи не знам .. седам на семафори, трет на оние од Железара према Бутел/Север/Чаир кај Тутунска.
Се пали зелено, тргаме, ја трет нели .. и немаше 1 секунда како катапулт еден VW Шаран, од тие шверцерските/циганските поминува на ПУНО црвено и го мава тој првиот бочно, скоро 2 пати се сврти колата на човекот кој искочи нервозен.

Такво копито заслужува викање полиција, плаќање и полиција и казна за на црвено и све. Како бе, зошто ? Да ти ебам народот проклет, прост, абе само истребување на ова племе што живее на овие простори.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Значи дефинитивно полицијата мора да пишува повеќе казни за неносење возачки книшки. Нели @Tischläufer  ?

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6812
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Течено масло/гориво? од камион/автобус вчера некој километар а можи и повеќе Грција пред Гианитса, а имаше и врнато па ко се напрае лизгајнца, си реков тркало ми се откаче. Арно право беше инаку ќе постирав сега слика од колата вендек.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Значи дефинитивно полицијата мора да пишува повеќе казни за неносење возачки книшки. Нели @Tischläufer  ?
Да си носел возачка книшка немало да го мавне.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Butterfly_effect

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
За масло на пат најдобро е и елек со висока видливост и зимска опрема да се носи.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20803
И сајла за да го закачиш маслото па да го тргнеш на страна. И да не заборавиме, резервна сијаличка за да го обележиш на страна, другите да знаат дека има масло таму.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
И налепница за регистрација на стакло, обавезно!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен velestrumf

• Легенда

Како ли заборавив на тоа...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Klen

• Редовен
Ама горе десно налепницата, никако на друго место зашто опасно е
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Пепел да го упие xD

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Од што сте заслепени со омраза не прочитавте дека случката е во грција па одма настапивте со пљукање.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Присутен velestrumf

• Легенда
Чинам дека беше настапено со заебанции кои врска немаат ни со Грција, ни со омраза, ни бутур. Ама ти си знаеш.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Лесно му е на нив, си го изградија барокот со време и сега имаат време и инспирација за глупости наместо дрекслермаер да си итворат и да се фатат за работа...

Отсутен Klen

• Редовен
Не видов да спречи некој да не премине на црвено :P
Можеби треба со гумени куршуми да пука, или вистински...