Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424493 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Над 100 возеле аудито. Губат контрола во кривина и на трето вртење се удараат со другаров кој вика дека макс 60 возел.

Вика арно каиш носев. Нон стоп му викав, каиш обавезно. Ми смета бе Димко ми викаше... Љубееее каиш брат. И носел шуќур. Од набиеници 5 минути воздух не можел да земе. Скршеница на дланка има... Комерцијалист е за кондиторија, секој ден југот го вози.

По сугестија на полицајците е преместен во Кавадарци во болница да не некој од фамилиите во афект направи нешто...

Фак фак фак... како се преживува ова? Јас не можам да фо испроцесирам. Којзнае шо има во глава он сега... И фамилиите... У пм.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Језиво и страшно. Не се преживува, ќе си ги носи на душа човекот ни крив ни должен.  :( :(
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Како што разврав во негова лента влегле? Уствари уопште не бил крив другар ти..?

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Па нормално.. Ни крив ни дужен...

Мене не ми е јасно па како тоа 3ца загинати во аудито.. а тој во фиестата лесно повреден..  Или па предницата ги манал странично ?

Отсутен pirat_07

• Легенда
Не можеше и он да збори повеќе. Мачно му беше и пред саат време му се јавив прв пат па и доцна беше за поопширно елаборирање. Ако ме пуштат да го посетам утре, ако има простор ќе знам повеќе ама нема ќар од тоа...

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Да не си му во кожта... тоа е, чим поминал со 2-3 набиеници добро е сепак. Го чувал господ.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Жал ми е за другарот на Пират, и децата сопатници кои поради неписмен идиот без обѕир кон други животи сега ништо нема да искусат...

Треба агресивно да се всадува во памет на средношколците дека кола е исто опасна како и огнено оружје, и дека со кола не се ракува несовесно. Само така тазе положените ќе сфатат дека кола е превозно средство, а не средство за курч пред друштво.

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1726
Ги познавам децата, жалосно за фамилиите.  :(

Ова нека биде памет во глава за останатите средношколци.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Се случува, среќа он жив и релативно здрав. Одма со адвокат и да се почне процес. Не одлагајте ова е круцијално.

А за другата кола... тоа е.

Отсутен pirat_07

• Легенда
Мене професионална деформација и одма му реков да не кажува ништо повеќе ама тој не го процесира така и ми вика - а бе тоа е шо кажав веќе, шо друго. Му повторив, додека не се консултираш со адвокат, викај не памтам повеќе.

Точно Мартине.
Воланот е како пиштол во рака.

Отсутен marko.t

• Почетник
  • *
  • Пораки: 28
Ибицата е лепена во фолија и е на ракометарот Маџовски. Леонот сум го гледал низ Аеродром и стварно е (беше) личен

Леонот мислам дека е на Столе Стоилов, а може и да се лажам
Ford Fiesta 1.4 TDCI

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Ко рачна да кренал овој или му ја кренал тој до него
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Не му е ништо чудно, изгледа не му е првпат ;D

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Си разговара на мобилен ич мува не го лази.
Brains are awesome. I wish everybody had one.