Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3960253 пати)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Аман беее !!! ц ц ц Бог да чува, чувај се, све има по светов - па и у Велес :) Него, плавуша рече дека беше ? ;)

Да беше плавуша ќе и простев, црна беше да и го навре цел Форум.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Уште ми е пред очи зеленото лајно со глупата пичка во него.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
OK e, сеа - биднало ... Смири се малце ;)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9532

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7818
Тоа Дени ти фрлил VW клетва ;P

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9532
мене во неделата на семафорот кај Рузвелтова, на црвено ми прелетува типче со точак. Јас го видов од далеку така улетан и викам овој ваљда така вози па ке застане.

Ама за секој случај пред семафорот пуштам нога од гас и малце прикочив, кога типов со слушалчиња на уши ни да види си цепа право, јас кочам ABS се уклучува тој позади мене чкрипи влезе во другата лента да не ме залепи а типов со точак кога не виде срцето му застана.

И не да земе да помине веке на сред улица кога беше, него кочи и се врака назад.

Ај со да му кажеш. на 30 cm од него застанав за малце ке го носев на душа

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер
Шо Дени кога женско било... Тоа природно им е. Да не се навредат девојчиња, ама така е.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Пред малце поминав во автокоманда и што да видам некој фраер со БМВ 3 барем на БМВ личеше колата се здрвил у жардињерата од страна. Типот најверојатно ја „летал“ својата кола се додека вистински не летнал а ударот бил толку јак што колата беше на кров на жутата лента а браникот беше у жардињерата... у секој случај страшна глетка

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Пред малце поминав во автокоманда и што да видам некој фраер со БМВ 3 барем на БМВ личеше колата се здрвил у жардињерата од страна. Типот најверојатно ја „летал“ својата кола се додека вистински не летнал а ударот бил толку јак што колата беше на кров на жутата лента а браникот беше у жардињерата... у секој случај страшна глетка
Ми кажа прееска татко ми , страшно било .

И јас имав денес незгода , паднав од ОРЕВ  >:(

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11888
  • Архитект
Луѓе страшни работи се дешаваат на новиот кружен тек (иако не е баш круг) кај Беверли, хрватска амбасада. Имаат фино лепо ленти поставено и 300 знаци и како можи бе, додека поминував, 3 коли (жени возачи) се бунат и прават глупости. Газат препреки, влагаат во други ленти, луѓе свират, хорор! Пазете таму ептен од неписмени луѓе.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5766
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Ja 3 pati pominav do sega se bese ok.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30675
    • CARclub.mk
Во моментов е потребна медиумска кампања за тоа како се вози по кружен тек, и џандари да седат кај кружниот тек да регулираат, бар во прво време додека се поднаучат луѓе.

Истото е и во Ѓорче кај СП Планет. Константно има нервози, затоа што луѓето не знаат како се вози во кружен тек. Пред некој ден еден се движеше во обратна насока за да сврти накај СП Планет.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Аман беее !!! ц ц ц Бог да чува, чувај се, све има по светов - па и у Велес :) Него, плавуша рече дека беше ? ;)

Да беше плавуша ќе и простев, црна беше да и го навре цел Форум.
Чувај се човек,ако те мане со калимеро  од велес у скопје ке ги бараме крилата пластични од АСХ от ;D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11888
  • Архитект
Да, да. Мора да има промотивно видео по телевизии и полиција. Ова истото беше и во Битола кога се отвори кружниот тек.

EDIT: Абе не ми е јасно како можеа бе да го заебат така кружниот тек? Не е круг. Има еден агол безвезен и прават повторно крст помеѓу два правци и пак гужва.... Аман до толку се фатени во главите??