Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3257717 пати)

Отсутен karajann

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 375
Пират , знаеш зошто е зголемена несигурноста на патиштата од тоа купување „седани“ мерцедес, гољф и слично , стари и по 20 години.......најитно треба да престане овај циркуз со увоз на стари возила не еуро 3 него еуро 4 и 5 стандарт увоз исклучиво.....носење закон сите возило до 10000 евра да одат или со ддв од 5% или без ддв  и без царина.  Така да да можеме да купиме киа рио, горд фиеста , пежо 208 наместо за 14.000 за некој 9000. Спарк наместо за 9000 да е 6000.А тие седани кои ги изнакупивте (најчесто за фрцкање пред женски во замена за малите куриња), се жив ризик, најсчесто со неисправен кочнички систем и управувачки систем. Жива опасност. Шугавиов Грујо ја претвори Македонија во најнебезбедно место за живеење од многу аспекти, па дури и како учесник во сообраќајот.
Зошто си ја квариш економската стручност со фетишот за мали куриња?
Прочитај може ке се познаеш :P

Цитат
Any man who feels so inadequate about his penis size that he compensates for it by buying ridiculously large shit he doesn't need. This usually involves buying the biggest truck they can, raising it and putting airplane tires on it. Owning 20 or more large guns, talking about being violent or making threats when they are cowardice. And sleeping with big women to feel adequate, because they lack self esteem. They usually tend to hit, disrespect or yell at women. This may be because women won't/can't sit on their tiny dick. They also usually have a shit load of kids because they try to wear XL condoms, thus leading to unwanted kids whom they also beat and yell at.
Anyone with a unnecessary raised truck with huge tires, lots of guns, a huge 7 room house, or a reputation for lying about themselves in general, yet still doesn't have a goddamn woman. This can make them have small penis syndrome.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34201
  • Таков е животот... јебига
Like za karajann.
Многу курлиња присутни.
Особено за некој што вози бетер од Спарк а се понаша ко да вози јахта на тркала.

Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14475
  • Пудингот на шоферството
Denes udreni Passat i Auris kaj Lukoil bt na izlezot za Ohrid.Taka sredno ni mnogu ni malku.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Се на се, 7000 евра штета.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14475
  • Пудингот на шоферството
Pasatot ke go sklopat od po otpadi gi ima tie kaj i da se zavrtis,aurisot malku potesko a i kriv e vo slucajot,toj se ima ukluceno na magistralniot pat.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55063
  • Махер
Можеле и да загинат, како тука кај Никола Тесла и Орце Николов пред некоја година што се случи.  :( :( :( http://vecer.mk/avtomobil-se-zari-vo-dzhip-eden-mrtov-trojca-povredeni

Среќа преживеале овие, колку толку посигурни коли имале.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Затни се бе и земи утепај се, направи услуга на општествово .

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Требaлo дa биде.
Истo кaкo oнoј сo БМВ-тo штo пaднa пoд мoстoт кaј Кaтлaнoвo, oнoј сo Пaсaтoт штo влезе у тoa згрaдaтa нa крaј oд пaртизaнскa и ред други. Еве незнaм, мoжеби немaле пaри тенк дa си купaт, мoже ќе преживееле.
Жaлнo зa фaмилијaтa и зa дететo. Тoлку.

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 619
  • Сузуки Витариче
Над 80 е дозволено само на автопат.

Прилеп - Битола на најголемиот дел е дозволено 100км/ч.
Потпис.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Чоекот умрел од стрес, кога ја видел Каптивата колку е боља од Тигуанот за пола цена, застанал, легнал и умрел.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3856
Мене не ми е е јасно дени со фенот од 3 клипа што се к*рчи,на лугето толку им биле може можностите да имаат фиатче или пак не им требало поголема кола...Тешко на детето нека почиваат во мир!

Sent from my F5 using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55063
  • Махер
Напротив, јас само реков дека се потргам да ме поминат кога возам 80кмч. Не гледам курчење во тоа. Да не се потргаш е курчење, се сложувам.

Sent from my Fen using Tapatalk

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Махер си за извртување зборови и ставови, нема што. Подобар дури и од ЛП.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Турете му курот, има господ.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Напротив, јас само реков дека се потргам да ме поминат кога возам 80кмч. Не гледам курчење во тоа. Да не се потргаш е курчење, се сложувам.

Sent from my Fen using Tapatalk
Зошто си будала и се потргаш на страна? Мислам WTF грев ме фаќат. Лекарско имаш извајно?