Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3181028 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55052
  • Махер
Деви Марии све, остај ги јаки се на тастатура. Во живо си возат и они побрзо. Батали муабетот.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
Zavisi koga, ali retko vozam 50 niz grad, osobeno navecher, koga e rastereteno, preku den i ne vozam bash kola, ali koga vozam, vozam malce prekrshochno i debilno, se guram i menuvam lenti prilichno povekje pati...

Jebi ga znam sea kje me obesat za ova, deka ne zasluzhuvam vozachka i deka sum opasen za okolinata, ali stvarno nekogash nema potreba da se vlechkaat so 50 ako kolonata e pobrza, toa me napinja vo skopjevo, malce sum nervozen koga nekoj pred mene vo leva lenta se vlechka a desnata si tera so normalen tek...
No turbo, no fun :)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
ni jas ne vozam 50 niz grad i nikat nesum ni vozel bidejki mislam deka nema potreba dase vozi 50 :) ...
vo situacii kade ima potteba vozam i 30 ne e ikakov problem..
 maravno nitu ne diveam nesum ni lud fala bogu da vozam na ŕekord so ista brzina kako na ilindenska ili kako bulevar Srbija... cim vidam deka nekoj se brza mu pustam mesto , muse trgam od levata lenta, bidejki znam kako e koga i mene mi se brza...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1154
Возам со 50 и кур не ми чуе и то  на средна лента по Партизанска, а тоа што ми свирите ви е навика од село, генетски пренесена, бидејки дедово кога ги терал козите со ѕвонците тропале, па сега вас ви треба звук сличен на тој, па ја користите свирката.

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
не се заебавајте, во Ѓорче ме фати радар со 64km/h, ми пишаа казна  :)

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1154
И мене со 90 на излез од Скопје, малце пред поврзувањето со обиколница од страната  Ѓорче, ама џабе им кажуваш на луѓе кои подалеку од броз не се со кола отидени.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Прееска возев 50 од Кисела Вода до Драчево и само што не заспав, почнаа очиве да ми се затвараат и осеќав дека рефлексите ми се мртви. Мислам дека е поопасно пребавното возење отколку нормалното ~80.
Кој ли ти дал лекарско уверение да се стрела :D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20144
Кого лажеш дека си заспал по калдрмата од Џерзи натаму. :D

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2652

Во Скопје возеше со гпс? озбилен си????
Пошто не го знам градов, да. Што има лошо во тоа? Да не беше тоа, ќе вртев кругови низ цел град и пак немаше да стигнам таму каде што одев.
Иначе како што имам пишано, јас во принцип не возам брзо. Ама во Скопје возев~ 60. Епа шо да правам со 50 стварно кочам сообраќај... :/
Ве разбирам дека знаците се прениски. Според мене би требало да биде малку повисоко speedlimit ама да ги зголемеа контролите. Ама и тоа нема да чини после.. Епа тоа е.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43936
  • Il Moderatore
Возам со 50 и кур не ми чуе и то  на средна лента по Партизанска, а тоа што ми свирите ви е навика од село, генетски пренесена, бидејки дедово кога ги терал козите со ѕвонците тропале, па сега вас ви треба звук сличен на тој, па ја користите свирката.
И мене со 90 на излез од Скопје, малце пред поврзувањето со обиколница од страната  Ѓорче, ама џабе им кажуваш на луѓе кои подалеку од броз не се со кола отидени.

Тоа се тие возења „50 и не ми чуе“. Сигурно и на мотор кога си, исто така 50 и не ти чуе низ град. Сигурно ако прекорачиш после на исповед у црква идеш, за да ти се простат гревовите. ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен tdejan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 141
веројатно постов не е баш за оваа тема, ама не знаев за кај е: неколку дена по капиштец на колите наутро има оставено црни флаери со напишано ЏГАН. Не е селективно, на сите коли има флаери. Знае некој што е финтава?
и BTW не е тема за мајтап и тролање пошто неколку повозрасни комшии многу се вознемирија со ова, не им беше пријатно да си најдат такво нешто на колата.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9107
има и билборди такви знаеш, тоа сега им е хит на нашите маркетинг агенции кажано недоречено и после демек ке те просветлат што мислеле, така да не се плашете не е лично моронско е :D
« Последно менување: 23 Март 2016, 13:17:25 pm MarceCvarce »

Отсутен tdejan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 141
е не сум забележал билбордите, ама штом е така значи сигурно си во право. Сепак невкусно е, ти велам стар човек го гледа на колата, уплав го фати, да не му направеле нешто на колата, се испаничи, па што било сега ова???
и се слагам, моронски е

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55052
  • Махер

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
е не сум забележал билбордите, ама штом е така значи сигурно си во право. Сепак невкусно е, ти велам стар човек го гледа на колата, уплав го фати, да не му направеле нешто на колата, се испаничи, па што било сега ова???
и се слагам, моронски е

http://vistina.mk/?p=337434