Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3421734 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Јас два пати имам пукнато куче, ама преживеаа зошто кочев силно. Во Кочани ретардираното накај кола ми трчаше, ја лево оно лево, ја десно оно десно... Ајт на кочница и докочив со 10кмч го пернав.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Прво излегување со Астрата на автопат према Гостивар и ете ти го на средина меѓу двете ленти...во насока на движење на возилата.
Не се криви кучињата, туку оние на кои им плаќам 8  патарини во правци за 50 км автопат.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
jas so negde 100 mi ima izlezeno nesto kao macki li vermerickali il lisica mala li sto i da e negde pod levo trkalo, za da nego smackam naglo vrtenje i kocenje mi zanese kolata levo desno dvapati i se stabilzira...

mislam so 140 -150 dokolku samiot ne naprajs naglo vrtenje nebi trebalo da moze da te isfrli od pat, no nemam iskustvo...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14712
Тоа со кучињата е опасна работа.

И не само со кучиња, што нема по патиштава еј.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Малце е језиво кога знаеш дека ќе удриш, макар и животинче.

Два пати имам удрено куче. Само кочев и го држев воланот право. Под тркалата отидоа и двете. И на двете застанав да ги тргнам од патот.  Жално. 
Куче еднаш ми се има испревртено под кола. Таков звук не сакам да чујам уште еднаш во живот и на никој не му посакувам!

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8947
  • Пичлеме
Јас лисици имам сплескано по автопат. Куче, скраја да е. Од лисиците не сум имал материјална штета. Ноќе, кога ги забележаа фаровите додека претрчуваа преку пат, од страв ваљда, завзедоја лежечка позиција, така да само поминав преку нив... инаку, фарче, браниче...

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Јас пиљара згазив. Портокали, јаболка, кромид. По некој фрижидер. Жал ми падна ептен.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8947
  • Пичлеме
Ти се истркалаа на пат, знам ;D

Отсутен IdeuX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 763
Нема полошо од тоа да ти претрча пиљара дур возиш

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
А некој на автопат на влез на Скопје (од с. Инџиково - спроти Хиподром) да ти ја гаѓа колата со јабука и да ти ја пукне вратичката за бензин?

До ден денес татко ми ја нема средено, а и не му треба, на плин пичи.

Уствари не, постот на Дарт со вочките и кромидот е победник.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Сликава од грчка граница летоска...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Ете кој иде у грчка, душбези со Ауди, мерцедес, бмв и ФВ

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Пун си ми со гнев деновиве Џонтра :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.