Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419859 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Добро поминал.

Отсутен Martin_GSM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 891
Како се вика четвртата црвена? Или од 1.9-ката почнува црвеното? ;D

Се надевам нема жртви.

удрил жена, тешко повредена пишуваше другиот ден, незнам потоа што се десило

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Како се крши врат ко од шала...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
и шлемче наместо кацига... исто како да нема заштита... му се катапултираше од глава...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
А не разбирам што е работава кај многу коли гледам гребено е знакчето МК од таблицата?
Кој курац е тоа? Некое јавно масовно негирање на државата? Да не иделе сите тие продадени души во грција случајно?

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
да... ијас го приметив тоа.. мада поише ме потсеќа на бришено со нитро разреџивач одошто гребено... зашто и јас се имам поебано, сакајки да ја светнам една таблица, и ги избришав буквите...

туку дали приметувате низ скопјево дека почнаа да тураат знаци со кола што пролизгува и под него знак 40 за возење? кој К е па сега ова?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Ради оцетот.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
да... ијас го приметив тоа.. мада поише ме потсеќа на бришено со нитро разреџивач одошто гребено... зашто и јас се имам поебано, сакајки да ја светнам една таблица, и ги избришав буквите...

туку дали приметувате низ скопјево дека почнаа да тураат знаци со кола што пролизгува и под него знак 40 за возење? кој К е па сега ова?
Прскаат на асвалтот со нешто во врска со загадувањето и лизгаво било...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
За таблиците.. новите се тоооолку квалитетно направени, што паѓа плавиот и црвениот дел, особено при перење во перални со преабразивни средства.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Меѓудругото, ако возите со МК таблици низ западна Европа колата мора да има МК (дали на таблички) или налепница. Ако нема, следува казна од 80тина евра.

Еднаш на влез меѓу Германија/Австрија при рутинска проверка погледна овој Австриецот назад (среќа имав МК лепенка) затоа што сум со старите табли на Мондеото. Ми кажа дека ако немав, ќе пишел некаква казна.

Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810
И мене ми имаат барано и тоа во Босна иако имам нови таблици, ми бараа МК лепенка, али граничарот, после кусо објаснување ми рече, абе ради Грчка не ставате вие, знам, терај, ама ти препорачувам да си ставиш, казнува полиција за тоа.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
За таблиците.. новите се тоооолку квалитетно направени, што паѓа плавиот и црвениот дел, особено при перење во перални со преабразивни средства.
jas pa gledam se cudam od kade izgrebani kaj mene ova plaviot del na registraciive... ednas na plac doprev nekoj zelezarii napred, sigurno rekov od toa e prednata... potoa na zadnava gleam izgrebano se cudam kako moze dase izgrebe ko e skroz vnatre tablicata...
nitu jas nema MK znakce i stalnome zapiraat vo Bosna ne mi rekle dosega nisto vo vrska so MKto, ke recaat; oooo Makedonaac pa gde juriis polaako... :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.