Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3110751 пати)

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
19-годишник од Куманово загинал во Србија .....баш врти на канал5

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16724
  • Keep it 100

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Добра оценка за краш тестов извади бемвево ;D

Отсутен markokogoj

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 54
  • Seat Ibiza 1.9 TDI
Обид за самоубиство ова...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34115
  • Таков е животот... јебига
Па ете го изнесоа едниот испружен...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Е36-ката има лоши резултати на краш тестови. Ова би рекол двајца на лице место.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2208
Тешка сообраќајка некаде околу Кавадарци,пред 5 мин на татко ми му се јавија да оди на работа.Штом од Територијалната Против Пожарна едница се повикани најверојатно е со жртви или се приклештени во автомобилот.

Едит  

Тинејџери со бмњ се тумбале,сите многу тешко повредени,колата била парче.Сообраќајката се случила помеѓу селата Манастирец и Сирково во близина на Кавадарци.

Еден загинат 22 годишен возач,двајцата сопатниците тешко повредени,едниот во кома,сите на возраст од околу 20 години.

http://setaliste.com.mk/top-vesti/makedonija/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%9C%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%9C%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%98-%D1%86%D1%80/
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Пеглица на 22 години. Не БМВ. Освен ако не сакаш да јадеш блага пченица. Штета, ама и родителите си го имаат својот удел.
Пребрзо возење, не те спасува ниеден заштитен систем, 26 перници, абс, есп, џабе. Ќелави големи гуми гратис.

Отсутен Diablo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465
Пеглица на 22 години. Не БМВ. Освен ако не сакаш да јадеш блага пченица. Штета, ама и родителите си го имаат својот удел.
Пребрзо возење, не те спасува ниеден заштитен систем, 26 перници, абс, есп, џабе. Ќелави големи гуми гратис.
Не се криви родителите колку што е крив самиот возач, сепак 22 години е возрасна личност.Родителите имаат удел ако си возач почетник и ти купат БМВ, ама вака веќе 4 години искуство не е за подценување иако ова е претпоставка, сепак се е до самиот возач и неговиот разум и комплексите.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Карпош.

Наводно девојкава шо ја возела Фиестава ја удриле од позади, оваа испаничила и упаднала у фризерскиот салон.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер
Најважно е да се блокира возилото од родителот на 3000 обртаја (2500) ако е дизел и на 60кмч. Тоа е основно нешто што било кој родител треба да го направи за заштита на својот потомок до неговата 25та година грубо. Некои позрели може и на 24 да им се дозволи.

А ако си купат - пеки.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43792
  • Il Moderatore
Карпош.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Наводно девојкава шо ја возела Фиестава ја удриле од позади, оваа испаничила и упаднала у фризерскиот салон.

Some say, she`s related to DarthJe5us....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20133
All we know is...I have to find her!

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8727
  • Пичлеме
Па нормално во фризерски салон ќе бувни...во трафика не праат фризури :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16724
  • Keep it 100