Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3079223 пати)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одма ќе му дадат и гратис хладњак за секој случај ќе му одобрат.

Отсутен darko mk5

• Сениор
  • Пораки: 3600
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,7477.0.html
kje mu dadat! mene mi dadoa za slicna pizdarija. Insistiraj samo vo ovlasten servis da si ja prais kolata i kje si dobies nov.

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1914
Па бидејќи сум против крпеници, ќе барам нов, па ќе видиме. Може и магленки да си купам па целава работа на убаво да искочи. ;D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Терај со европски, нема казна за другар ти затоа што како што некој спомна полиција нема врска кога се прави европски.

Каде има осигурување другар ти?
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Присутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1847
Па бидејќи сум против крпеници, ќе барам нов, па ќе видиме. Може и магленки да си купам па целава работа на убаво да искочи. ;D

За ова како од шала треба да добиеш нов браник, бидејќи твојов е пукнат.
За магленките, смао ке ти кажам да не бараш преку леб погача.

Пиши во која компанија му е осигурањето на другар ти.

Поздрав

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Тие пари што ќе ти ги дадат за нов браник и средување ти залепи го а со остатокот и магленки можеш да ставиш и одмор да истераш.

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1914

За ова како од шала треба да добиеш нов браник, бидејќи твојов е пукнат.
За магленките, смао ке ти кажам да не бараш преку леб погача.

Пиши во која компанија му е осигурањето на другар ти.

Поздрав

Се шалев за магленките, за тоа ќе си мислам накнадно откако ќе се среди целата работа. Денес бевме во Евроинс, таму е осигуран, имам луѓе таму и нема да има никаков проблем во исплата на штетата.

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
http://faktor.mk/2015/05/04/galerija-blokirana-partizanska-protest-za-bavnata-istraga-za-frosina/

... оној новинарот што сите го прават нездрав, спомна дека има нешто матно во овој случај..

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
Имаше убаво здрвени Пасат и Тико на Партизанска кај Влајко.

Капак на се, сообраќајката се деси во 6, тие за увид во 8 уште не беа дојдени, колите на сред раскрсница.

Отсутен achtung

• Сениор
http://faktor.mk/2015/05/04/galerija-blokirana-partizanska-protest-za-bavnata-istraga-za-frosina/

... оној новинарот што сите го прават нездрав, спомна дека има нешто матно во овој случај..
Колку тоше што е жив толку му е точна и таа информација, се служат со ниски работи и полека ќе го исполитизираат и овој случај петардите од опозицијата.

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
Може за тоа претера малце, ама за друго јас му верувам. ;D :D будала ненормален ваков таков.. ама 9 од 10 случаи што ќе ги пише, што се чинат невозможни- на крај се испоставуваат вистинити... само што другите ги потврдуваат после 2-3 години.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726

[/quote]
Колку тоше што е жив толку му е точна и таа информација, се служат со ниски работи и полека ќе го исполитизираат и овој случај петардите од опозицијата.
[/quote]

MISLAM WTF  ??? ??? ??? ARE YOU FUCKING DEAF  ;D ;D ;D ;D ....ova samo vo mkd  ;D ;D ;D...moze da e i poloso, cuvaj ja kuburata za poteski vreminja i rmbaj za 200 evra plata, da slusas snimki, i da se 50% mestenki, montirani,  a ne se i da vikas petardi   ;D ;D ;D ...i da ima od opozicija skrieni snimki za nivni licni matni zdelki, pak treba da se podrazmislis dali voopsto da ja dades svojata poddrska za bilo koja od skapanicive od partii koi se najveke na vlast...ah bre makedonce samo ke se izedes, ne ti treba neprijatel nikakov...tolku da ne se mislelo so svoja glava.....
« Последно менување: 04 Мај 2015, 22:23:43 pm NUME »

Отсутен achtung

• Сениор
Нуме свесен ли си што напишал тој ропак и која е вистината за случајов воопшто?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Имаше убаво здрвени Пасат и Тико на Партизанска кај Влајко.

Капак на се, сообраќајката се деси во 6, тие за увид во 8 уште не беа дојдени, колите на сред раскрсница.

Татко ми видел што се случило. Чекал на угорницата прв на семафор. Во Пасатот била цура што сакала да тргне нагоре во лентата за надоле (во спротивен правец) и тргнала нагоре на црвено. Тикото си проаѓало (залетанко) на зелено и го опалило пасатот.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
Нуме свесен ли си што напишал тој ропак и која е вистината за случајов воопшто?

ne komentiram za slucajot, komentiram za izjavata petardi od opozicija , ako ubavo sum svatil , sporedba so bombite od opozicijata, koi voopsto ne treba da se svatat kako "e pa so da praime sea"  tuku treba da se osvesti narodov deka uste 100 godini ke bide tranzicija kaj nas i bogatenje na idividualci, bombite sledni treba da bidat za smilkovsko ezero, imeto i uste nesto ne mi teknuva...