Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886689 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Затоа ли имаш мобилен!? Јас се каев онаа со вратина како не ја снимив... :)
Го имав само  HTC-то кое има ужасна камера и прсти да искршиш додека ја отвориш камерата...

Али што има врска, најдобар телефон е. Подобар дури и од ај фон и нокиа ;) ;)
ТрололололооооОО! :)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Што не си ја потурнал од позади малку , па ти паркирај си се :D
Требаше да и се паркирам ја нејзе од позади и да и го поттурнам малце...
Па си требало , такви прилики кај се испуштаат :D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
на другарче зх цитроенче, на тротоар паркирано, двајца чауши за да не се лупнат, едниот право во неговата, коса му побеле  ;D

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Еве денес што ми се случи во Хиподром: Си возам ја по главната улица во Хиподром и одеднаш еден од браќата пред мене ни жмигавец ни ништо со 60 се качува на протоар со Голф 2 а што беше најтрагично повеќе од пола беше на улица. Во истиот момент од спротивна страна наидува еден лик со автобус шеесселски и заобиколува точак при што влегува во моја лента, ја немам кај да одам имав две солуции или да нагазам на кочница или да изигравам тенк и дирекно во двајцата. Ја искористив првата солуција и закочив што закочив ама тој позади мене изгледа не ну се закочуваше (излеа ја кориспел втората солуција) и типот додека си праеше муабет на мобилен почна да кочи ама касно и оп... ме мавана. Ама среќа или несреќа бев товарен со еде точак од шеесдруга и мавна во бандашот и за среќа немаше никаква штета на колата ама бандашот не 8-мица туку 18-ка се напраи. И си отидовме кај Митре точкарот у Маџари ми купи нов бандаш :)
« Последно менување: 31 Август 2011, 22:20:21 pm Prcot »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
УУУуууу да ти ебам... гадно!

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Не да е гадно... пребледев не ми беше јасно едно 2-3 мин што ми се случи

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Не да е гадно... пребледев не ми беше јасно едно 2-3 мин што ми се случи
Ќути лесно се прошло и трезно си реагирал на време

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Никако зборување на телефон.....денес кумашинов летање со Меганот од пат, десна страна собирање партал праење...!
Зборувал на телефон и со една рака влегол во кривина со 100 и кусур и отишол таму кај шо отишол...а некнa напраи беља со комбето среќа мала и му реков да не си игра да си купи еден блутут ама не слуша.

Шо уста ќе бев гадна, му реков абе не се заебевај ќе наполниш некој ендек, нон стоп зборуваш на телефон додека возиш.

И ете.

Среќа него не му е ништо!

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Тој бе кумашинот твој што човек ќе беше, само Господ да го чува...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Не бе тој друг беше, ко што се сеќам тој не возеше. ;D ;D ;D

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Се сложувам колега.

Еве и оваја не носи кацига ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Не бе тој друг беше, ко што се сеќам тој не возеше. ;D ;D ;D

Кумашин...Јас сум му него кум!

Кумот...он ми е мене КУМ!

Тоj со сообраќајќите е КУМОТ...а овој е кумашинот шо се расправа со полицајците стално ! ;D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Никако зборување на телефон.....денес кумашинов летање со Меганот од пат, десна страна собирање партал праење...!
Зборувал на телефон и со една рака влегол во кривина со 100 и кусур и отишол таму кај шо отишол...а некнa напраи беља со комбето среќа мала и му реков да не си игра да си купи еден блутут ама не слуша.

Шо уста ќе бев гадна, му реков абе не се заебевај ќе наполниш некој ендек, нон стоп зборуваш на телефон додека возиш.

И ете.

KOlku koli iskrsi ovoj? aj sto si gi ebava kolite i zivotot svoj, i tugite gi stava vo opasnost!

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

И ете.

KOlku koli iskrsi ovoj? aj sto si gi ebava kolite i zivotot svoj, i tugite gi stava vo opasnost!

Абре не е тој....хахахахахах....тој ми е кум шо се маваше и тој нема положено...НЕ ЗНАЕ ДА ВОЗИ!

Овој ми е кумашин.....има Рено Меган караван дизел, зељен ко жаба и ЗНАЕ ДА ВОЗИ...то ест има положено ;D.... секој ден е скоро на пат!