Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884029 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
 ;D ;D ;D ;D ;D
тачко тачкосана  ;D ;D ;D ;D
таксист со хебла....  ;D ;D ;D ;D да и ја испегла тојотката  ;D ;D ;D
да ја пробал сакал не бил каваљер  ;D ;D ;D ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
хахахахахахаха се е со намера, ништо нема од култура веќе! :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
i ti ja dade?
:)

Шо да праи, не оти сакаше, мораше.....инаку требаше сама да си ја врати или да се соочи до дваесетина испотени и раздразнети мажи чии усти беа полни со епитети ! ;D

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7241
Каваљер! ;)

Абе каков каваљер.....умре тоа....туку  сакав да ја пробам...барем да седнам да видам каква е! ;D

мала корекција :D :D ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Спортекс, добрa ли пичка беше ? ;D ;D ;D

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
Улицата кај мене пред куќа е едносмерна...!

Синоќа се враќам од работа, завлегувам во улицата и од друга страна во пресрет ми иде една Рав 4-ка Скопска регистрација.

Застанавме среде пат и госпожата внатре..не сака да се врати...у ствари не може.

Зад мене 3 коли нема шанса да се вратат назад, поготово не зараади неа.

Видно изнервирана излегува од кола и ми вика..како не ти срам нели гледаш женско треба да ме пропуштиш да поминам а не на среде пат да стоиш за инат...!

Госпоѓо или Госпоѓице...вам секоја чест...ама на тој што ви даде дозвола...мамичето маминo да му го изнаебам...!

Има знак на почеток на улицата дека е едносмерна и е забрането за сообраќај од спротивен правец...ако распознаваш знаци ќе видиш...!

И да не ги знаеш знаците....ако приметеше дека сите коли паркирани на улицава се свртени во еден правец...ќе ти текнеше дека нешто не е во ред!

А сега излези од колата и дај да ти ја вратам назад, оти колонана зад мене стана 20 коли...додека не излегол некој таксист со хебла да ти ја испегла Тојотава. ;D

Не е моја работа, ама од работа обично се враќа попладне, ама ај...
Друга работа, кај касно си се вратив па во друга кола со жена на сувозачко на твоја улица,хмммм
Ти или мутиш нешто или мутиш.Ако те видел некој комшија и ако дознае жена ти дека си и го враќал на некоја жена,уште па и згодна да била, гледам ќе добиеш вето за дружење со било кој освен со децата. :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Ако беше арна немаше така да и речам...колата и беше супер..нова џам...она жими куров! ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Улицата кај мене пред куќа е едносмерна...!

Синоќа се враќам од работа, завлегувам во улицата и од друга страна во пресрет ми иде една Рав 4-ка Скопска регистрација.

Застанавме среде пат и госпожата внатре..не сака да се врати...у ствари не може.

Зад мене 3 коли нема шанса да се вратат назад, поготово не зараади неа.

Видно изнервирана излегува од кола и ми вика..како не ти срам нели гледаш женско треба да ме пропуштиш да поминам а не на среде пат да стоиш за инат...!

Госпоѓо или Госпоѓице...вам секоја чест...ама на тој што ви даде дозвола...мамичето маминo да му го изнаебам...!

Има знак на почеток на улицата дека е едносмерна и е забрането за сообраќај од спротивен правец...ако распознаваш знаци ќе видиш...!

И да не ги знаеш знаците....ако приметеше дека сите коли паркирани на улицава се свртени во еден правец...ќе ти текнеше дека нешто не е во ред!

А сега излези од колата и дај да ти ја вратам назад, оти колонана зад мене стана 20 коли...додека не излегол некој таксист со хебла да ти ја испегла Тојотава. ;D

Не е моја работа, ама од работа обично се враќа попладне, ама ај...
Друга работа, кај касно си се вратив па во друга кола со жена на сувозачко на твоја улица,хмммм
Ти или мутиш нешто или мутиш.Ако те видел некој комшија и ако дознае жена ти дека си и го враќал на некоја жена,уште па и згодна да била, гледам ќе добиеш вето за дружење со било кој освен со децата. :)

Никогаш не сум се вратил дома од работа пред 18 и 30 летно време или 17 и 30 зимно, то ест додека не затворат дуќаните.

Синоќа 7 и кусур ме најде....јеби га!

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

Ако беше арна немаше така да и речам...колата и беше супер..нова џам...она жими куров! ;D

И зема бројче :D :D :D :D :D :D :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

И зема бројче :D :D :D :D :D :D :D

Го имам бројот  од Тоyota салонот...! ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Денеска жена со и10 на Партизанска се паркира на една тумба како ретарда најголема... Ај бидна...

Заклучува со даљинско додека збори на телефон. Ја проверува возачката врата дали е закчлучена. Си оди... За една минута се враќа проверува задната возачка и совозачката врата дали се заклучени... СИ ОДИ! За пола минута се враќа дали задната совозачка врата и багажникот се заклучени. Си оди...

Па пич*а ли му матер, можно ли е да е толку најглупа, бе. Нормално дека сите врати беа заклучени, ПОШТО НЕЛИ ГИ ЗАКЛУЧИ НА ПОЧЕТОК.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Денеска жена со и10 на Партизанска се паркира на една тумба како ретарда најголема... Ај бидна...

Заклучува со даљинско додека збори на телефон. Ја проверува возачката врата дали е закчлучена. Си оди... За една минута се враќа проверува задната возачка и совозачката врата дали се заклучени... СИ ОДИ! За пола минута се враќа дали задната совозачка врата и багажникот се заклучени. Си оди...

Па пич*а ли му матер, можно ли е да е толку најглупа, бе. Нормално дека сите врати беа заклучени, ПОШТО НЕЛИ ГИ ЗАКЛУЧИ НА ПОЧЕТОК.

Ама тоа оти ти знаеш...! ;D

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
Пред пола саат кај Мац Абарт пред куќа, собраќајка убава. Пунто старо со ВЕ таблици и сивик нов скопски. Дирек се имаа земено на раскрсницата.
Немаше жртви нешто, ама изгледа чекаа полиција.