Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886052 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
нагоре :), надолу не се силам нема потреба
Филип,ти бе брат,искрено речено ама ме ебаваш со овие бројките,дај утре после ручек да го пробам тоа Пунто-то....од кај ну даваш полет да качуваш нагоре 130-140...сепак е 1.2...

Можи да си смениме број не е проблем ќе пробаме утре :D
Филип,утре од сабајле (6:30) одам Прилеп,незнам кпга ке завршам работа,ама ако не утре,друг ден јас ке те барам,пиши ми твој број во приватна порака
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Филип,ти бе брат,искрено речено ама ме ебаваш со овие бројките,дај утре после ручек да го пробам тоа Пунто-то....од кај ну даваш полет да качуваш нагоре 130-140...сепак е 1.2...

Филип,утре од сабајле (6:30) одам Прилеп,незнам кпга ке завршам работа,ама ако не утре,друг ден јас ке те барам,пиши ми твој број во приватна порака

Педе*и викнете ке се видиме, таман да се запознајме со FilipM ;)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството

Педе*и викнете ке се видиме, таман да се запознајме со FilipM ;)
пиши број и ти
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Дечки, стварно нема потреба да се цитирате по милион пати, особено ако пишувате еден позади друг. А за Оф Топик е сасвим друг муабет - а особено за вакви муабети, утре идам, јави ми се, дрн дрн, имате приватни пораки или Фејсбук. Не тука на форум.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Длабоко се извинуваме...повеќе нема да се повтори... ;D
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
ovoj stebal trkalava da si gi stavi vo sredina barem ramnoteza da ima :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Денес кај 10 часот на бензинската на ОКТА на партизанска една жена со Chevrolet Aveo тргна сосе цревото од пумпата, среќа ништо сериозно не бидна, освен некои гребаници. ;D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Денес кај 10 часот на бензинската на ОКТА на партизанска една жена со Chevrolet Aveo тргна сосе цревото од пумпата, среќа ништо сериозно не бидна, освен некои гребаници. ;D

eee mislev nema takvi legendi kaj nas, gluperdi u p.m.
mora da se najde snimka na you tube nekoj od pumpata da pusti od security cam :D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Не што да се коментира повеќе :D ;) :D ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Улицата кај мене пред куќа е едносмерна...!

Синоќа се враќам од работа, завлегувам во улицата и од друга страна во пресрет ми иде една Рав 4-ка Скопска регистрација.

Застанавме среде пат и госпожата внатре..не сака да се врати...у ствари не може.

Зад мене 3 коли нема шанса да се вратат назад, поготово не зараади неа.

Видно изнервирана излегува од кола и ми вика..како не ти срам нели гледаш женско треба да ме пропуштиш да поминам а не на среде пат да стоиш за инат...!

Госпоѓо или Госпоѓице...вам секоја чест...ама на тој што ви даде дозвола...мамичето маминo да му го изнаебам...!

Има знак на почеток на улицата дека е едносмерна и е забрането за сообраќај од спротивен правец...ако распознаваш знаци ќе видиш...!

И да не ги знаеш знаците....ако приметеше дека сите коли паркирани на улицава се свртени во еден правец...ќе ти текнеше дека нешто не е во ред!

А сега излези од колата и дај да ти ја вратам назад, оти колонана зад мене стана 20 коли...додека не излегол некој таксист со хебла да ти ја испегла Тојотава. ;D

« Последно менување: 31 Август 2011, 12:18:13 pm Sportex »

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Каваљер! ;)

Абе каков каваљер.....умре тоа....туку имаше нова Рав 4-ка дизел, па сакав да ја пробам...барем да седнам да видам каква е! ;D