Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887436 пати)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Вој цела шума ја испогазил...!

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7665
  • French diamond
еве мене една незгодна дешавка ми се случи пред 10 мин... живеам Боримечка и битолчани знат дека за да влезиш во малата, треба да поминиш пруга со рампи, и светлосна сигнализација која за жал да се мо*ам во неа не работи  >:( и сега си идам, пошто пругите се високи, застанвам како стално да ја клам 1ва и да поминам полека...е арно ама дури ја клавав 1ва и да тргнам, ја гледам другата рампа од спротива почна да се спушта.... клавање одма 1ва, гас и да ме нема...и за малер рампата ми истружи горе на крајот на кровот и на багажот  >:( >:( >:( ке сликнам утре па се надевам дека ке го покријам со полирање, ако не ќе барам друго чаре. а сега ми иди да одам и да ги земам тие семафорите со некоја брусалица да ги исечам цели и да му ги однесам во железници на делчина... племето нивно!   :-\

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Ај беља, мене денес на угорницата буково на ~130 во кривина ми зашета задницата од пусти дупки
« Последно менување: 27 Август 2011, 20:45:32 pm FilipM »
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
еве мене една незгодна дешавка ми се случи пред 10 мин... живеам Боримечка и битолчани знат дека за да влезиш во малата, треба да поминиш пруга со рампи, и светлосна сигнализација која за жал да се мо*ам во неа не работи  >:( и сега си идам, пошто пругите се високи, застанвам како стално да ја клам 1ва и да поминам полека...е арно ама дури ја клавав 1ва и да тргнам, ја гледам другата рампа од спротива почна да се спушта.... клавање одма 1ва, гас и да ме нема...и за малер рампата ми истружи горе на крајот на кровот и на багажот  >:( >:( >:( ке сликнам утре па се надевам дека ке го покријам со полирање, ако не ќе барам друго чаре. а сега ми иди да одам и да ги земам тие семафорите со некоја брусалица да ги исечам цели и да му ги однесам во железници на делчина... племето нивно!   :-\

Ќути воз што не наишол. Шо не ги тужиш маме им ебем.

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7665
  • French diamond
еве мене една незгодна дешавка ми се случи пред 10 мин... живеам Боримечка и битолчани знат дека за да влезиш во малата, треба да поминиш пруга со рампи, и светлосна сигнализација која за жал да се мо*ам во неа не работи  >:( и сега си идам, пошто пругите се високи, застанвам како стално да ја клам 1ва и да поминам полека...е арно ама дури ја клавав 1ва и да тргнам, ја гледам другата рампа од спротива почна да се спушта.... клавање одма 1ва, гас и да ме нема...и за малер рампата ми истружи горе на крајот на кровот и на багажот  >:( >:( >:( ке сликнам утре па се надевам дека ке го покријам со полирање, ако не ќе барам друго чаре. а сега ми иди да одам и да ги земам тие семафорите со некоја брусалица да ги исечам цели и да му ги однесам во железници на делчина... племето нивно!   :-\

Ќути воз што не наишол. Шо не ги тужиш маме им ебем.
фала богу прегледно е местото од далеку за воз. а за тужење да ти кажам незнам што би се постигнало, ама ќе се распрашам. штетата не е голема, ама сепак ако можи нешто да се напрај и нив да му дојди памет. би требало да сум јас во право.... застанвам прописно и на стоп знак има таму, и одеднаш се пуштат рампите без светлосна или звучна сигнализација, а ја има поставена и работеше до пред некој месец.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
За тоа дека им иди мозокот, Макпетрол научија на потешкиот начин - пред некој ден на пумпата на Макпетрол - лафци бате со црн џип од грција си тури 4200 нафта, виде никој не го услужи влезе и си замина...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
За тоа дека им иди мозокот, Макпетрол научија на потешкиот начин - пред некој ден на пумпата на Макпетрол - лафци бате со црн џип од грција си тури 4200 нафта, виде никој не го услужи влезе и си замина...

alal neka mu e :D

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
Седи тој внатре и вика абе кој тури 4204 дизел?? и ме гледа мене јас си купувам кроасан умрен за јадење, коа ме фати една смеа незнам како издржав :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Ти добро си поминал мене воз ми дојде !  ;D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
jas si staviv za 700, i doaga deckoto nakaj mene i vika za kolku majstore, ;) vikam daj za 400 xaxaxaxa ;D ;D ;D

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Ај беља, мене денес на угорницата буково на ~130 во кривина ми зашета задницата од пусти дупки

Со Пунто 1.2 возеше 130 км/h на угорницата накај Стража?

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект

Сјебано е таму, ептен е немирен патот. Јас таму возам 150- 160 стално, ама мислиш ќе полеташ од тие таласите.

Со Пунто 1.2 возеше 130 км/h на угорницата накај Стража?

Џиџи, Буково, од Охрид према Битола, пред Ресен ридчето.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !