Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
еве мене една незгодна дешавка ми се случи пред 10 мин... живеам Боримечка и битолчани знат дека за да влезиш во малата, треба да поминиш пруга со рампи, и светлосна сигнализација која за жал да се мо*ам во неа не работи и сега си идам, пошто пругите се високи, застанвам како стално да ја клам 1ва и да поминам полека...е арно ама дури ја клавав 1ва и да тргнам, ја гледам другата рампа од спротива почна да се спушта.... клавање одма 1ва, гас и да ме нема...и за малер рампата ми истружи горе на крајот на кровот и на багажот ке сликнам утре па се надевам дека ке го покријам со полирање, ако не ќе барам друго чаре. а сега ми иди да одам и да ги земам тие семафорите со некоја брусалица да ги исечам цели и да му ги однесам во железници на делчина... племето нивно!
Цитат: n1kola на 27 Август 2011, 20:35:37 pmеве мене една незгодна дешавка ми се случи пред 10 мин... живеам Боримечка и битолчани знат дека за да влезиш во малата, треба да поминиш пруга со рампи, и светлосна сигнализација која за жал да се мо*ам во неа не работи и сега си идам, пошто пругите се високи, застанвам како стално да ја клам 1ва и да поминам полека...е арно ама дури ја клавав 1ва и да тргнам, ја гледам другата рампа од спротива почна да се спушта.... клавање одма 1ва, гас и да ме нема...и за малер рампата ми истружи горе на крајот на кровот и на багажот ке сликнам утре па се надевам дека ке го покријам со полирање, ако не ќе барам друго чаре. а сега ми иди да одам и да ги земам тие семафорите со некоја брусалица да ги исечам цели и да му ги однесам во железници на делчина... племето нивно! Ќути воз што не наишол. Шо не ги тужиш маме им ебем.
За тоа дека им иди мозокот, Макпетрол научија на потешкиот начин - пред некој ден на пумпата на Макпетрол - лафци бате со црн џип од грција си тури 4200 нафта, виде никој не го услужи влезе и си замина...
Ај беља, мене денес на угорницата буково на ~130 во кривина ми зашета задницата од пусти дупки
Цитат: FilipM на 27 Август 2011, 20:37:07 pmАј беља, мене денес на угорницата буково на ~130 во кривина ми зашета задницата од пусти дупкиСо Пунто 1.2 возеше 130 км/h на угорницата накај Стража?
Цитат: djidji на 27 Август 2011, 13:26:47 pmПартали !
Цитат: Martin.A на 27 Август 2011, 15:55:21 pmЦитат: djidji на 27 Август 2011, 13:26:47 pmПартали ! Не ми се верува, дека убил лисица и ракун...