Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3859744 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Ја видов сообраќајкава со Тони Зен, италијанецот со БМВ-то којзнае што сакал да направи па вака што и влегол на Астрата :)

Среќа нема жртви со таа брзина од 20 на саат.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
А Тони добар е?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Го нема на портирница кај мене.

Добар е сигурно.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
А Тони добар е?
Кај Слаткар е на вода со шеќер :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Шокантните информации од креаторот на екслузивното фото велат дека Тони завршил на интензивна каде што била извршена трансплантација на капче и патики, иако на горенаведените фотографии изгледа во ред.

Се надеваме на позитивен исход од овој апокалиптичен, трауматичен настан. Издржи Тони, со тебе сме! #prayforzen
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Цитат
Some reports claim the owner was refueling its V8-powered bruiser when God knows how a little bit of high-octane gasoline trickled on the super hot exhaust manifold and ignited this the inferno caught on film in the video below. It's hard to understand how the owner managed to get gasoline on the exhaust manifold, but considering the filler cap is incorporated on the right-side buttress, then maybe gasoline spilled there because the owner had to get the pistol from the left-hand side all the way to the right.
http://www.autoevolution.com/news/porsche-918-spyder-burns-to-a-crisp-near-a-gas-station-video-photo-gallery-87126.html#

Со други зборови, газдава пијан си точел бензин и малце повеќе ја утнал дупката

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
На Илинденска. Тркало на една страна, парчиња од пластика, Корсата не успеав да ја фатам ама партали беше...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
И јас ја видов пред еден саат, можда у исто време сме прошле :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
И јас ја видов пред еден саат, можда у исто време сме прошле :)
Можда, ја кај 5ипол негде пројдов.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Кај ќе се положува цвеќе за Тони Зен ?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Свежо цвеќе?

Ваљда пред Розе Веро 2, Југотон, Кафе Браво и Тобако.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Zenite vo avtomobil taka se sigurni vo sebe, aposebno koga pravat gluposti :))

Pogledajte kako je vozačica autom preletjela most u Hrvatskoj

U ponedjeljak ujutro oko 9 sati 58-godišnja Šibenčanka, kao u filmskoj sceni, preletjela je automobilom preko pokretnog mosta u središtu Tisnog koji se već počeo dizati.
Nastavila je voziti mostom i uspjela sletjeti na drugi kraj kanala, a policiji je rekla kako nije vidjela da se most diže, jer ju je zaslijepilo sunce. Vozačica pritom nije ozlijeđena, a ni žuti Peugeot nije pretrpio znatnu štetu.

Mostar Tome Mejić Sidić tvrdi da je most bio podignut najmanje dva i pol metra.

http://www.fokus.ba/12449/magazin/taj-ludi-svijet/pogledajte-kako-je-vozacica-autom-preletjela-u-hrvatskoj/

– Zaletjela se brzinom od najmanje 80 kilometara na sat prema kopnu sa murterske strane i nastavila voziti sve do kafića i tamo se zaustavila. Grunulo je strašno, od siline udara svi zračni jastuci su se otvorili u autu, ali mislim da nisu ozlijeđene niti ona, niti njezina suputnica – rekao je za ŠibenikIN još jedan svjedok akrobacije na tišnjanskom mostu.

Snimak neobičnog događaja u međuvremenu je objavljen na internetu.
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.