Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3859732 пати)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4130
Ај да се посмеете малце, вчера куче ми ја апна колата и имам 2 многу мали гребнатинки од глупавото куче шо ме бркаше и ја гризаше колата :) Во налив на нервоза му испаднав да го пуцнам ама избега кога застанав. Го запамтив како изгледа :) , а и е тука у околината на работново место така да веројатно ќе доживее смрт од бел пикап или црвена Лагуна во многу скора иднина.

If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Синоќа околу 21, на автопатот Гостивар-Тетово ми испадна задното лево тркало на службеното говно „Махиндра“, комплет со се полуосовина. За среќа, ја исконтролирав ситуацијата и се се заврши во најдобар ред. Бевме 5 души унутра.

Уште сабајлето (кога бев совозач) колата ми беше сумњива пошто испушташе некое гадно звукче, а и подзамирисуваше кога стоевме на патарини, па на враќање го замолив колегата да возам јас - сакав по полека да возиме со сомнителното возило. Така да, среќа што возев некаде 60-70, па успеав да ја исконтролирам колата и се се заврши во надобар ред. Пожарчето одоздола го изгасивме, а испаднатото тркало лесно го надовме во темницата стотина метри понатаќе: полуосовината беше усвитена и светеше во мракот! Среќа, бидејќи таму летаат идиоти дебело над ограничувањето, па можеше лесно да го собере некој тркалото и да си ибе мајката.

Така е тоа кога се штеди на одржување и наместо претходно оштетените делови да се сменат - се прават разани импровизации по принципот „ај бе шибај ќе тера вака ништо не му е, ти знаеш ли колку е нова полуосовина“.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Дали е познато каков дефект имало возилото претходно, кој подоцна би предизвикал ваков исход?
На што мирисаше? И каков звук од прилика имаше?

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Последниве недела-две ме распукнаа. На хауба имам 4-5 линии,бандаж исчукан со нешто,и вдлабнатинката на багажникот што ја ставив пред некое време.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4130
Заебан месец Септемвриво за колите :)
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Саше на фичото позади едно куче ја развлече пластиката,ти добро си поминал. :D
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Ај не заебавај!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Ти на мене пиштол

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Тоа е таа ексклузивност.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
македонската рап ѕвезда :D хаос