Do you realize what you just said?
Денес,некаде кај 12 часот,се паркирав карши Жито Лукс во Капиштец на паркингот.Искочив од кола да одам до дуќанчето за ZASTAVA автоделови,а воедно невестата ја оставив во кола во случај некој ако излегува да ми јави.Пушев цигара пред дуќанот,пошто продавачот кењал најверојатно и беше заклучено.Во тој момент,еден шизик со Мерцедес А класа,го видов како маневрира по 30 пут за да искочи од паркингот напред назад.Си реков:абе овој ако не ме закачи еве на.Завршив работа со продавачот,идам накај кола,отварам врата и и' викам на невестата:-Да не ме закачи тој со мерцедесот случајно?
Она искочила да му кажува демек.......одма сватив дека ме чешнал.Идам пред кола и што да видам,наааааа онолкааа гребаница,срце ме стегна

Возев накај дома нервозен,со 3 пуна,цело време,од инат.Арно ама дома кога дојдов,ватив тоа крпчињата у рака,вода едно шише и мојот нокт од палецот,мислам десниот беше.За среќа,додека пцуев и трњав,се исчисти гребаницата,беше како растопена пластика тоа флеката,се исчисти ама остана мал дел кога ќе видите да не мислите дека лажам.Понатака си реков,здравје,тоа ќе се исполира.Сега јасно е?