Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3418167 пати)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Лелее како би го тепал у моментов....

http://www.liveleak.com/view?i=a9a_1410517714

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Ја би го тепал секој ден, не само у моментов.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Коа идев накај Лефкада, македонски автобус ја имаше собрано сигнализацијата пред тунелите. Имаше удрено еден семафор и уште нешто не успеав да заприметам, парче му беше предниот дел и не знам како и задната шофешајбна му беше сол направена. Многу лош момент беше што налетав многу брзо по сообраќајката, уште луѓе искачаа од автобусот, а парчињата од стакло и секакви други остатоци беа паднати на самиот влез на тунелот каде што видливоста ти е најмала поради разликата во светлината. Среќа сите 4ри гуми ми останаа читави и среќа што поднамалив пред да влезам во тунелот па можев на време да реагирам. За жал, имаше повредени на кои што им влегло стакло во очите, па застанав да се понудиме да пренесеме некој до најблиска болница и да им кажам да стават триаголник пред тунелот или да искочи некој да сигнализира пошто не се баш видливи за колите што влагаат во тунелот. Не знам точно како се случила несреќата, ама слушнав муабет меѓу патниците дека шоферот заспал.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Лелее како би го тепал у моментов....

http://www.liveleak.com/view?i=a9a_1410517714

Тој пред него рачна како да дигна.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Тој пред него типично немање ABS

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Поново возило е треба да има стандард.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
David's story: Road safety campaign:

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен krell

• Редовен
  • Пораки: 1809
Денес возев до Струга па Охрид. Полиција на секои 10км, и конечно ме застнаа пред Кичево.

Бидејќи не возев брзо, дури и ме зачуди зашто. Ми појаснија дека во склоп на кампањата за зголемена безбедност на сообраќај, ме застанале ради редовна контрола. После тоа бидејќи ни тргна муабет, ми кажа дека ме застанал ради појас (имав појас и јас и сопатникот, ама изгледа така му се виде), и меѓу редови сконтав дека изгледа имаат наредба да застануваат и казнуваат за се и сешто.

Пазете како возите деновиве...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Денес возев до Струга па Охрид. Полиција на секои 10км, и конечно ме застнаа пред Кичево.
....
Пазете како возите деновиве...
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,144.5010.html

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Ауу матизот.... :'(