Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887647 пати)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Лошо, ептен лошо....и да ја фатиш не можеш ни да ја ебеш....ќе мора да ја тепаш! ;D

:D :D :D ти стварно не си нормален, се смеам како некј будала ... ;D :D
Зошто бе се смееш? Да не не се сложуваш со Спортекс а? Кој дел не се слагаш? Кај тепањето или ебавањето?  ;D ;D ;D
Абе која будала , ќе ја закеца тоа бабата , само дедо да и го донесам може да бидне работта :D ;D ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Лошо, ептен лошо....и да ја фатиш не можеш ни да ја ебеш....ќе мора да ја тепаш! ;D

Зошто бе се смееш? Да не не се сложуваш со Спортекс а? Кој дел не се слагаш? Кај тепањето или ебавањето?  ;D ;D ;D
Абе која будала , ќе ја закеца тоа бабата , само дедо да и го донесам може да бидне работта :D ;D ;D

Јас бе Миле на бабојебач ли ти личам? Интересно е склопена реченицата затоа се смеам. ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига

Јас бе Миле на бабојебач ли ти личам? Интересно е склопена реченицата затоа се смеам. ;D
Абе јас само прашав :D :D :D Кој во кој муабет ќе се најде тоа негов муабет е хехехехе...

Даре, дедо ти може е стар ама не верувам дека е будала. Викаш ќе му се присака? Хахахахахаа

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Едино на Нумета дедому може тука да зварши работа...после јагулана беше наострен многу за клецање! ;D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
moze ko ke ja bacis babata ke se pretvori vo Severina :D :D :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Може да умре од возбуда едино па да го јадеш курот после и 5 години у Шутка со Брат Љубе и со Велија да си брцате по дупките!

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521

Може да умре од возбуда едино па да го јадеш курот после и 5 години у Шутка со Брат Љубе и со Велија да си брцате по дупките!

:D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Во петокот, на тетово гостивар имаше запалена кола и фиат браво напред удрено... веројатно овој со запаленава кола, застанал а овој со бравото од позади го удрил

А во охрид, кај новата автобуска, едно дете... во охрид... во една кривина со едно моторче се навали многу се излизга, но прво му пушти задницата :) и помина со лесни повреди... гребаници :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет

Абе јас само прашав :D :D :D Кој во кој муабет ќе се најде тоа негов муабет е хехехехе...

Даре, дедо ти може е стар ама не верувам дека е будала. Викаш ќе му се присака? Хахахахахаа
Како нема да му се присака , не бапнал ништо 25 години , кога ќе и се качи леле :D хахахахах

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/berlin-teroriziraju-vandali-vec-osam-dana-pale-aute-policija-nemocna.html
како гори TDI а? Сон.

go polile so beznin za da gori ne gori vaka nafta :D ;)
+1  ;D
TDi никогаш не може да гори ;D
Е сеа претера... и тоа како знае да се запали тоа инсталацијата на било која кола.. не само тди