Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3416628 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
Пошто овој идиот од бајкер е портпарол и претставник за сите така?

The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Овој колку толку си направи штета САМО на себе. Значи не ќе да е портпарол на сите.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
koe nisko nivo na inteligencija na bajkerov covece.....sto li mislese , deka ke ja zalepi kolata vo zid?  ;D

Сакаше да му го скрши ретровизорот.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
која траума за детето  >:(

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Зошто би застанал кога стојат другите...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
а и со кој памет мајкава зема да трча?се знае на пешачки како се проаѓа

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
мајката не е воопшто крива, почна да трча махинално од што се испаничи и мислеше дека ке се спасат некако.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Колку што може да видам, мајката гледа десно, воопшто нема појма за ладава што ја акнуе се` до моментот на акнуење.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Затоа и ја акнува.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5346
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
а и со кој памет мајкава зема да трча?се знае на пешачки како се проаѓа

A со возило како се поминува преку пешачки премин?
Додатни моменти: пешачки премин означен со знаков подоле, пешачки премин без семафор (на кој ти свети зелено), и најбитниот момент: пешачки премин на кој аутото неколку метри пред тебе наеднаш застанува.
Колку еднострано размислување во јасна ситуација во која двете страни се криви, неодговорни и глупави. Ти сериозно мислиш дека возачот овде не е крив?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Мајката погледна, виде дека е безбедно. Возачот веројатно не го видела бидејќи веројатно бил зад колата што застануваше и затоа не го видела и не го очекувала да е таму. Тој наместо да застане веројатно ја заобиколи колата која застана.

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
Струмичани да не знаете нешто повеќе за хелокоптерот што паднал во СР?

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5346
  • VW Golf MK3 1.9 TDI