Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3079602 пати)

Присутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3176
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
mislam deka treba da bideme gordi na ovoj klub a ne da ne sramat nekoi poedinci zatoa sto ova e klub koj se gradi so godini i ima renome i vo nego clenuvaat vistinski ljubiteli na avtomobili i....

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Добро де кажи што направил!

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
mislam deka treba da bideme gordi na ovoj klub a ne da ne sramat nekoi poedinci zatoa sto ova e klub koj se gradi so godini i ima renome i vo nego clenuvaat vistinski ljubiteli na avtomobili i....

Здраво Даме.

Ко за почеток, ниту ме знаеш ниту јас те знам тебе. Тоа бело Тико со огромна кар клуб налепница на предно стакло и една помала на задно е мое.
КарКлуб се гради и ќе се гради со години и ќе членуваат уште многу љубители на автомобили, мотори и се што се придвижува со помош на експлозија.

Момците погоре те прашаа, а и јас ќе те прашам што се ти направило тоа бело Тико што е срам за карклуб? Или чисто онака затоа што е тико?
А дека некого сум удрил у последно време или слично па за тука да ме пишуваш не се сеќавам, а и ко што го гледам тикото преку прозор нема други удари освен тие дедо ми што ги направил (бог да го прости).
Само за инфо. Активен член сум уште на почетоците на овој клуб и богами досега никој се нема пожалено па дури ни администрација дека сум ги посрамотил со моето тико што ја носи налепницата.

Е сега можно е да сум прелетал покрај тебе со брзина многу поголема од дозволената ама не знам некој човек на форумов кој вози споро, по правила и прописи. Ако сум те извадил од памет т.е. сум ти пресекол пат или сл. извини ама за тоа има кочници или судар па полиција, европски, тепачки и ред други работи кои не би требало да се дешаваат доколку имаш малце подобри рефлекси од стар човек.

За крај, ако ти смета тоа што мојата кола е Тико и има карклуб налепница на неа, примам парични донации за нова кола не е проблем ако имаш можеш да донираш ако не таа е и таа ќе биде во блиска иднина.
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен achtung

• Сениор
Автокранот вади излетан камион, човекот едноставно реши да направи посложено да биде за среќа сите живи и здрави од публиката

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14288
  • Пудингот на шоферството
http://tocka.com.mk/1/124303/prevrten-kamion-na-pletvar-brza-pomos-ne-moze-da-prenese-dete-vo-skopje

Според неофицијални информации на мој близок пријател е камионот.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен achtung

• Сениор
Ова беше уште порано денеска објавено, ваљда се средиле работите...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
овој голф?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Мислам дека е тој голф но не сум сигурен. Дали над карклаб налепницата има други букви некои кои не се од Голф само залепени? Ако има тогаш тој голф е. И баш би сакал да знам чив е.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Тие букви ќе да се VWClubMacedonia.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Не се тие букви. Залепени се од некоја друга кола, не памтам баш кој збор беше напишан ама нешто како име од 3 или 4 гукви... така нешто.
Типот апла не е за во кола.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Денес многу јако се забил еден со Е46ка на обиколница, негде кај Смилковци или што и да е. Банкината малку внатре му влегла.

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 587
Денес многу јако се забил еден со Е46ка на обиколница, негде кај Смилковци или што и да е. Банкината малку внатре му влегла.

Присутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3176
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896

Здраво Даме.

Ко за почеток, ниту ме знаеш ниту јас те знам тебе. Тоа бело Тико со огромна кар клуб налепница на предно стакло и една помала на задно е мое.
КарКлуб се гради и ќе се гради со години и ќе членуваат уште многу љубители на автомобили, мотори и се што се придвижува со помош на експлозија.

Момците погоре те прашаа, а и јас ќе те прашам што се ти направило тоа бело Тико што е срам за карклуб? Или чисто онака затоа што е тико?
А дека некого сум удрил у последно време или слично па за тука да ме пишуваш не се сеќавам, а и ко што го гледам тикото преку прозор нема други удари освен тие дедо ми што ги направил (бог да го прости).
Само за инфо. Активен член сум уште на почетоците на овој клуб и богами досега никој се нема пожалено па дури ни администрација дека сум ги посрамотил со моето тико што ја носи налепницата.

Е сега можно е да сум прелетал покрај тебе со брзина многу поголема од дозволената ама не знам некој човек на форумов кој вози споро, по правила и прописи. Ако сум те извадил од памет т.е. сум ти пресекол пат или сл. извини ама за тоа има кочници или судар па полиција, европски, тепачки и ред други работи кои не би требало да се дешаваат доколку имаш малце подобри рефлекси од стар човек.

За крај, ако ти смета тоа што мојата кола е Тико и има карклуб налепница на неа, примам парични донации за нова кола не е проблем ако имаш можеш да донираш ако не таа е и таа ќе биде во блиска иднина.
daleku od toa deka tvojata kola e tiko pa nesto mi smeta ,jas vozam jugo , belo,i e toa jugo na koe ti mu presece pat [i toa ubavo ] i spored mene toa ne e soobrakajna kultura i da nie samite treba da se pogrizime za bezbednosta vo soobrakajot a ne da isprobuvame kocnici,da vikame policii pa tepackii red drugi raboti kako sto rece ....i samo da dopolnam na vremeto vozev trki a sega rabotam kako profesionalen vozac i mislam deka sum dobar vozac no ne se site kako mene ako me svakas sto sakam da ti kazam  ;) ;)