Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3079924 пати)

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7386
Луѓе што се дешава со трафикиве ??? ??? ???  Кај Вили х.карпош  има нешто доста лошо :/ у пичку матер, масакар...

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Кај шо влезе Darth немале кусур, во Вили стално ладни компирите... Се крева народ на бунт, ми се свиѓа тоа!

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3040
Удриле некој човек... така ми кажа другар.

Присутен Спенсер

• Легенда
Јас како што разбрав неколку се, али ок е- само со потешки повреди/ ај ќе почекаме подетално.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
На Џизс му се пријало хамбургер, па во Вили му рекле дека немаат месо.
- Нема месооо???

И им влетал на луѓево за да си обезбеди.

Присутен Спенсер

• Легенда
3ца повредени, едно возило учествувало во сообраќајката (ауди, би требало да е ТТ ваљда). Аман/  Баш да видиме шо ќе има по порталиве подетално.

« Последно менување: 06 Април 2014, 00:26:45 am Спенсер »

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3040
Повредени се луѓе од колите или удриле пешак некој?

Присутен Спенсер

• Легенда
Пешаци. Ама сепак да почекаме официјално инфо..

Присутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1479
Само што поминав таму , врие џандари и 2-3 амбулантни возила .
http://www.kurir.mk/makedonija/crna-hronika/153616-Strasna-soobrakajka-na-Partizanska-Audi-udri-vo-grupa-maloletnici
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен Ultimate

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 92
  • PetrolHead
Ima letano ili ima letano?

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 716
Kolku sto razbrav koa pominav od tamu tipov se pikal megu koli  i nekako izgubil kontrola i sobral 3 devojcinja od koj ednoto e ppotesko povredeno....

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2840
Абе....многу почнаа да ги растураат трафикиве....ке нема од каде мастики да си купиме....

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7071
Изгледа ќе мора бајааги поригорозни мерки да превзема МВР. Не ја бива вака работата настрадаа сосема недолжни девојчиња заради несовесно возење.

Жал ми е што и за шоферот што ќе го гонат и кривично сега, а сигурно ни он не сакал ова да се случи.

Замислете си само дека ова можеше да ни се случи на било кој од нас или нашите блиски. Да бидеме или од едната или од другата страна.

Дефинитивно мора некоја кампања да се спроведе за посовесно возење. Мислам дека и ние од форумов можеме да вложиме труд и време за подигање на свеста на возачите. Јас сум за.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Си треба стаза. ФАКТ

Тоа што власта незнае да слуша или се прави глува придонесува за вакви работи.
Ќе прават игралишта за попедерчување, епа слободно. Нека знаат да играат фудбал и нека гинат по улици.