да не се разбереме погрешно-јас во ситуацијава само ги пренесувам изјавите на шоферот и колегата што немора да се вистинити и не осудувам никого
e ne tocno. i dvajcata stoevme na spustena rampa. koga se krena rampata odednas na tipov mu tekna da smota desno i direkt vo mene... naj verojatno ne me vide... a]toj prijatelot negov se pojavi 10-15 minuti pokasno odkako ovoj zavrte nekoi telefoni. posle pocna i mene sa mi vika abe se pikashe ti i ti me udri mi vika... kako be jas da te udram koga sum jas ponapred. a i sto majka baras na sred raskrsnica? koga posle malku tenzicna situacija kade shto najvise me iznervira taze pojaveniot svedok (koj verojatno gata na tarot karti shto se desilo bidejki ne bese tamu) naj civilizirano mu posociv deka voziloto (moe) ima vgradeno kamera i deka se e snimeno, odma ja smeni izjavata i mislenjeto, pomoshnikot negov kako se pojavi taka misteriozno iscezna, pa popolnivme zapisnik kaj shto pishuva deka e on kriv. mu se zakaniv deka ke go tuzam potkrepen so video materijal. da vidis kako se menja odnos togas.
a da... video materijalot ne e dokaz za na sud no sudijata moze da go zeme vo predvid. taka mu objasnija pravnicite na forumov. i bidejki ke bide edinstven dokaz za situacijata, cik pogodi shto ke se desese na sud. dobro e shto vaka se zavrsi. jas sum patem receno zadovolen od procenkata vo kjubi makedonija. podobro zdravje.