Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3080070 пати)

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2205
Сам себе згазил   ....  :o

Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7062
  • хаУс мајстор

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Не му одговарал на тие панталони

Not a valid youtube URL
« Последно менување: 27 Март 2014, 16:51:12 pm Fic_CC »

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

жив сум, без гајле... само ми треба нова врата... ке стигне утре или задутре, оригинална цела...

ако само малку повеке стиснеше на гас овој со камионов, или oд болница ке ви пишев или ке ми дојдевте на погреб... со гумата директ у моја врата.. од чиста мира си сврте типот полн десен и тргна... изгледа не ме виде, мртов агол, плус уморен и тоа е тоа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6845
  • French diamond
Ти шо мислиш Волво возиш и со камиони ќе се чукаш  ;D Се смеам, немаш гајле лесно си поминал.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14290
  • Пудингот на шоферството
Овој од каргото е камионот.Миле да не возеше? :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
не... ѓорѓи... кога го пополнувавме европскиот за прв пат во животот видов воазачка пополнеа од прво до последно, се положено... ама сите категории..и за автомобил со приколка Б+Е и А и маше и А1 и тое надоле Ц, Е и незнам што ти се има, ги имаше ама баш сите, немаше празно место... е тоа се вика инвестирање во самиот себе... ПАРИ СЕ ТОА БЕ ЕЈ...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14290
  • Пудингот на шоферството
Со самото полагање за Е категорија,ти ги пополнуваат и за Б + Е,Ц + Е и сл... ;)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 672
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

жив сум, без гајле... само ми треба нова врата... ке стигне утре или задутре, оригинална цела...

ако само малку повеке стиснеше на гас овој со камионов, или oд болница ке ви пишев или ке ми дојдевте на погреб... со гумата директ у моја врата.. од чиста мира си сврте типот полн десен и тргна... изгледа не ме виде, мртов агол, плус уморен и тоа е тоа...
Онак, според изјавите на камионџијата (кој што секој ден носи роба кај мене во фирма) и присутниот колега кој се нашол на лице место, викаат дека камионот стоел во место со свртени тркала, чекал да помине воз, а ти си се обидувал да се пикнеш од десна страна

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43712
  • Il Moderatore

Онак, според изјавите на камионџијата (кој што секој ден носи роба кај мене во фирма) и присутниот колега кој се нашол на лице место, викаат дека камионот стоел во место со свртени тркала, чекал да помине воз, а ти си се обидувал да се пикнеш од десна страна

сумЉиво малце тоа... види ја првата слика, како му е усаден камионот. Само со рикверц може Онак да му се стаи така ако стоел камионот.... Не викам дека Онак не се пикал, ама камионот не стоел....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Ако некој ти се пикне, тоа те оправдува да го удриш?
Онак, добро е штом си ок.

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 672
да не се разбереме погрешно-јас во ситуацијава само ги пренесувам изјавите на шоферот и колегата што немора да се вистинити и не осудувам никого

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Се согласувам, сообраќај е жива материја, се греши. Никој не е безгрешен, освен олмајти.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43712
  • Il Moderatore
И јас само дадов оцена од она што го видов на сликата :) Не тврдам ништо, не сум вештак :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.