Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3080257 пати)

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 873
  • Am386 DX/DXL-40
Од моето скромно познавање, можеш да ја возиш колата со скршен интеркулер, само нема да имаш boost од турбото. Попроблематично е дали ќе имаш расположлива снага, а не дали ќе му штети тоа на моторот.

Поздрав! :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Vo nedelata naprajv sobrakjajka okolu 19h na semafori kaj lisice pred ovie zgradite sky sity....
sea onak verojatno na mene mislis na prvata sobrakjajka po so bitolski tabli spomna i ne bese audi nego passat..
jas idev od kisela voda za nakaj bitola... semaforot bese zelen i jas prodolziv pravec pravo a tipot od sprotiva so ford fiesta vrti levo za nakaj lisice i mi go seci patot... jas mu blendiram toj niso neprezema si vozi jas begam skroz desno kocam i se udirame i mene od udarot me vrti pravec na kaj lisice ama vo sprotivna lenta... i sea se raspravame toj vika deka toj bil na zeleno a jas demek na crveno abe urnebes bese do tepanje dojde rabotata zakani katastrofa... dojde policija napraj zapisnik i site gluposti.. sea so mozam jas da pram so kolata po so interkulerot mi e skrsen gore i bega vozduh dali ima galje ako ja vozam taka kolata za da ja odnesam do bitola.. so vikate pomos malce i kako odi ova so osiguritelnite jas zedov se podatoci od coekot i ja prijaviv stetata vo sava osiguruvanje neznam so da pram a kolata mi treba...aj malce pomos fala

можеш да го возиш само споро ке ти иде... нема опасност од расипување...

а инаку и таа со пасатот ја видов, значи ти си бил... ама истата улица подоле имаше ауди со бт табли заковано во незнам што беше црвена бој али беше више заборавив... да гледам сообраќајки ми стана више секојдневие...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Од 1:32 па натаму
Not a valid youtube URL
продолжува тука
Not a valid youtube URL

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
^ кармата е заебана работа
глупакот си ја уби жената (27 год. бремена 8 месец!)
                        од 0:35 па натаму!

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3015
Ќе одговара тој со комбето?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Зошто да одговара? Не се вози 130 по дожд, не се претекнува од десно, не се излегува надвор од лента за возење.
Глупак

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Фаланга кое одделение си?

-Шесто.

Е да бе седумсто.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Не смее никој да ме пипне, жена ми е осмо

Отсутен achtung

• Сениор
тој со комбето воопшто не беше крив, фаланга се што пиша во право е...
пс. ова е прав шофер, ни свирка ни крик и затоа така и си помина

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Kaко го затвори, за малку ќе наебеше.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Овој фаќање сега и претепуење...

Отсутен achtung

• Сениор
Kaко го затвори, за малку ќе наебеше.
не да наебеше него жив ке изгореше :)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Сабајле возам кон работа, втората угорнина кон Железара ја качувам, одеднаш кочи тој пред мене, кочам и јас. Полиција не пренасочува низ уличките, некој се превртел на покрив. Ми заличе на Типо. Многу, премногу глупости правиме.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20114
Јас завчера од невнимание ќе влезев во автобус со кола. Не гледав пред мене, а тој дека има предност почнал да се престројува и застанал на двете ленти. Кај Мавровка ова.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Денес околу 14 часот вриеше полиција пред техничкиот факултет ви Битола. Изгледа некој го изгазија. Некој да не знај нешто повеќе ?
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D