Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3080273 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Може имало тротоар па не можело да излизга па се превртил

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Ништо не му направи таа:

Not a valid youtube URL

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Кога ќе има ваков снег кај нас пичка му материна а?

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Многу се неписмени !

http://www.telegraf.mk/aktuelno/hronika/120587-dvajca-povredeni-vo-soobrakajka-kaj-siti-mol

парадокс балкански у “ф“ичку матер вика кај сити мол а на сликата се гледа вашфабрик... глупости у боја

инаку денес видов дури 3 сообраќајки..

првата у лисиче, после жуц на тие семафори, АУДИ некое сиво со битАлски таблици успеал да влезе во спротивен правец, а и очигледно на црвено пошто заковал уште една кола која му сечела пат...

втората беше пред мавровка, реденица од 4 коли... последниот со АУДИ мавнал и како вовче ги собрал уште 3-ца нанапред.

третата сообраќајка е оваа од линкот погоре во К4 кај што се удрени мерцедес и АУДИ...

заклучок... АУДИ (скоро) секој втор сељак го вози... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464

втората беше пред мавровка, реденица од 4 коли... последниот со АУДИ мавнал и како вовче ги собрал уште 3-ца нанапред.

третата сообраќајка е оваа од линкот погоре во К4 кај што се удрени мерцедес и АУДИ...

Харис да не си го видел,a не си знаел?   :'(
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia

Харис да не си го видел,a не си знаел?   :'(

неее , ја се бапнав у Хром .. ние се наредивме , ја последен мавнав ... :)

« Последно менување: 18 Март 2014, 04:24:04 am Harris »

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Па тако је бре...Да покажеш дека Car Club не е заебаницја :D :D
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
Коенциденција , иронија ..  тој прв шо клецна (втората кола) беше Ауди  :)
« Последно менување: 18 Март 2014, 04:56:47 am Harris »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Секако дека бил Ауди, иначе како би се случило срање...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
значи 4 сообраќајки вчера и во сите 4 имаше ауди...

без забанции, според мене вистински закллучок вадам дека премногу аудиа има во државава... пошто се симна сиот европски крш представен од групацијата на фолксваген, и народот се засити од тоа, втори на мета очигледно се ауди. и кога ке загледам кај мене низ паркинг, стварно многу ауди има... и преовладуваат 4-ките...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Bifrost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 165
  • Шаб ме габри
Цитат
Да не е ова ? Пиши кај citymall ти викаш кај вошфабрик, а јас појма немам кај се наоѓаат и двете Зеленко

За тоа зборев, баш и не е ова кај сити мол , најблиску е вошфабрик или специјал, го пишував од мобилен па неможев баш најопширно инаку тек вечерта у 12 саат у Ѓорче Петров кај Блажевски го видовме шлепот како го носи бмв-то у правец накај Tетово :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
значи 4 сообраќајки вчера и во сите 4 имаше ауди...

без забанции, според мене вистински закллучок вадам дека премногу аудиа има во државава... пошто се симна сиот европски крш представен од групацијата на фолксваген, и народот се засити од тоа, втори на мета очигледно се ауди. и кога ке загледам кај мене низ паркинг, стварно многу ауди има... и преовладуваат 4-ките...

Не е до колите, туку до неспособњаците кои ги возат. Едно време преовладуваа Застава па немаше проблем.

Отсутен Alekso

• Почетник
  • *
  • Пораки: 13
Vo nedelata naprajv sobrakjajka okolu 19h na semafori kaj lisice pred ovie zgradite sky sity....
sea onak verojatno na mene mislis na prvata sobrakjajka po so bitolski tabli spomna i ne bese audi nego passat..
jas idev od kisela voda za nakaj bitola... semaforot bese zelen i jas prodolziv pravec pravo a tipot od sprotiva so ford fiesta vrti levo za nakaj lisice i mi go seci patot... jas mu blendiram toj niso neprezema si vozi jas begam skroz desno kocam i se udirame i mene od udarot me vrti pravec na kaj lisice ama vo sprotivna lenta... i sea se raspravame toj vika deka toj bil na zeleno a jas demek na crveno abe urnebes bese do tepanje dojde rabotata zakani katastrofa... dojde policija napraj zapisnik i site gluposti.. sea so mozam jas da pram so kolata po so interkulerot mi e skrsen gore i bega vozduh dali ima galje ako ja vozam taka kolata za da ja odnesam do bitola.. so vikate pomos malce i kako odi ova so osiguritelnite jas zedov se podatoci od coekot i ja prijaviv stetata vo sava osiguruvanje neznam so da pram a kolata mi treba...aj malce pomos fala