Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3080645 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
тоа да се знае дека е вмро-вско... не е пежо, туку лавче е (во таа улога) :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MaCc-Lauda

• Почетник
  • *
  • Пораки: 18
Абе татко ми ни ме исшамара ни ништо..не ми се ни дереше, најверојатно да не ми набие комплекси па после да не помислам да влезам во кола. Уште утре дента ми вика..Мартин ај оди сврти ја колата да ми биде спремна, дури се зачудив, али тоа е ..Среќа сум имал...
И багажникот заврши наааајголема улога,само тој не спасил :D
KEEP CALM AND BURN TIRES !!!

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
И мене еднаш еден ендек ми претрча преку патот...здраво се фрливме со другарми. Мене 2 недели ме болеше главата, шофершајбната најверојатно со главата ја скршив.. Од тогаш, друга беља неам напраено
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3068
Прееска еден со сиво Кашкаи со СК ххх СТ таблици кај Војдан Чернодрински, пошто возеше со 60-70 на улица за макс. 50, за да избега куче што му се пушти ќе влезеше у мене. Крвта да му ја ебам кретен, бел ден да не види, се помислив да свртам и да го стигнам да му објаснам неколку работи,ама на ручек бев и не бев сам у кола.

На истото место ми претрча еднаш дете, ќе го соберев да не возев со 30. НИКАД не шибајте на таа улица кај Катастар. Може скапо да ве чини.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
абе сите имаме по нешто такво... јас од попова шапка се имам симнато попреку.. лева нога гипс неколку недели. на лаживера на водно, пред да турат банкини, се имам спуштено надоле и нешто слично како фичово, со лада специјал се потпрев на дрво, само исправена на гепек остана ладата... а еднаш и од нива ме вадеа со трктор.. успеав да влезам 125 метри во нивата со тристач.

младост лудост... нај јакото е што се научив на тешкаши. стариот мој со тешкаши ме учеше..или кујзнае што му беше филмот, можда размишљал дека со тешкашите ке преживеам а со фичулиња не... сепак он многу повеќе од мене се глупирал на времето...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
Јас за малку избегнав такво летање попреку, не фалеше многу...ако се десеше тоа ќе беше работата „утепа ли се бато“  ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Јас за малку избегнав такво летање попреку, не фалеше многу...ако се десеше тоа ќе беше работата „утепа ли се бато“  ;D

еми ја утепасе тогај... кровот во глава ми заврши.. среќа не многу страшно, само 3 конци на сред череп... пострашно беше од попова шапка кога се враќав... во гипс завршив... а нај страшно беше кога од мотор паднав... пукната карлица, потрес на мозок, 16 дена кома, крпени двете аркади, десна рака во гипс, и доооооолго долго лежење прво во болница па после и дома... дешавкава беше точно пред касапница т.е. градска болница во центар... тогаш во тоа време калдрма беше тој булевар, а не како сега мазен како писта асвалт...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
Мене уште умот не ми иди, пак понекогаш летам како лапнат..ќе дојде еден ден, кај ќе оди ;D

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Свести се и ти со време, немој како кај овие погоре, да те свестат грешките. :)

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи

кого освестиле грешките? а што тоа да ме освести? не бе батко, нешто си заблуда-грешка... тоа е само искуство повеќе и пракса...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14291
  • Пудингот на шоферството
Јас ако кажам ќе треба да ме затворат. :D Досега немам направено ништо,освен браник од глупирање во снег малку оштетен,а како совозач имам учевствувано и тоа многу пати.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Друже Онак, мислам дека Влацки не мислеше на тебе.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14291
  • Пудингот на шоферството
Армекс,те чекам во друга тема да се изјасниш. ;) ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Жена од Калифорнија, возејќи во алкохолизирана состојба во обратна насока на автопат усмрти 5 лица.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069

кого освестиле грешките? а што тоа да ме освести? не бе батко, нешто си заблуда-грешка... тоа е само искуство повеќе и пракса...

На Филип со пунтаќот мислев. :) А иначе грешките ги свестуваат луѓето за да не претеруваат кога ризикуваат да ги повторат, а кај некои луѓе делуваат на начин што не се осмелуваат да се глупираат повторно. Секако второто е боље од првото, се надевам ме сфаќаш сеа. :)