Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3847380 пати)

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7608
И после тие 2-3 недели,надвозникот се крена нагоре?

Не знам што бидна, дали го вратија рикверц, па по друга рута...

п.с.

Еј дечки ај оладете !

Отсутен Filip_90

• Редовен
  • Пораки: 1839
  • VW Golf 5 1.9 TDI
А удар нема ни да видиш зашо фасадата е пластичен малтер некој си не се крши лесно. На стубот имаше 3 метални плочки кој во правењето на стубот беа ставени па после оградата беше варена, тоа цел стуб го сруши а камо ли 3 вара. А арматура има повеќе од шо треба али ако не разбираш физика ќе препродаваш коли.
Абе има може, ама стубов со долниот дел како да не е поврзан со арматура(да беше поврзан со 4 шипки цел ке беше здробен колку што ме служи логикава, а не пресечен на едно место).
 Тоа сакаа да ти кажат мислам. Како и да е штета за оградата, баш убаво средена.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
ne mu se zamarajte ke go napraj stubot, niJe samo lafimee... ke viknes dva majstora ... dal gospod cela MK sfe majstor do majstora...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Абе батали ограда на 5 метри од човек поминал... Да го соберел у ограда со се стуб ќе ги закопаше... Иначе прво се праше долниот и за сите стубови оставија арматура па по два дена правеа стубовите. Таму кај шо е спојот е како со нож пресечено, а арматурата од тежината на стубот е скината...

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7608
ИСта дешавка имаше кај мене во маало, пред 2 недели. Пијан, влезе во двор, преку тротоар, исто ја искина оградата и ѕидчето... Среќа што немало луѓе на тротоарот...

Така да сум прв на место на несреќа, и да го видам дека е пијан... па мислам дека ќе го тепам додека можам :)

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15122
  • Пудингот на шоферството
Ако е пијан нема да осети дека си го тепал. :)
А ако е некој кого пијачката го води кон кавга можиш и натепан да бидиш. :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30617
    • CARclub.mk
Опомена за SirPsyhoSexy (не ми се верува дека го искуцав никнејмов), за недолично однесување.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
A вие ги критикувавте тие што купувале кросовери. ;D

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Патување со подморница
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
Баш ме интересира дали е од тие црвените противпожарни вентили шо ги поставуваа пред некое време или цевка под земја и дали рокнал асвалтот ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Не бе па и ти какви цевки за пожар. Ова е од големите цевки, таква мала не може да направи волкава поплава...

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
Не би рекол имаат притисок, а нашиве ко шо се брзи за гасење вентили. Сигурно шибало пола саат дур да дојдат да изгасат вентил :D

Edit: поради оштетување на цевка од типот Ф400мм

не е од тие имаш право доста помали се тие :)

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
rekoa deka puknala cevka f400