Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3188410 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига
Шо има врска москвичот со ваквите ситуации?

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Се однесуваше на Принц :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
па цитирај го де.... не го штеди маусот до толку ;D ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Па за да може да ги лупа тие како во твојот случај бе Филенџи. ;D

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
Денеска какво срање ми се случи. За малку ќе го удрев Твингото (максимум 10см фалеа) во овој кретенов од снимкава.
Значи сакав да излезам и да го убијам. Значи да го убијам без око да ми трепне. Случајно решив да снимам и да постирам тука какво срање е овој народ. Само погледнете.

Иначе ова е снимано на раскрсницата од Телевизија према Стоковна куќа Мост на раскрсницата каде снимав и претходниот пат.

http://alienslair.myftp.org/mov_0021.mp4

Леле - Леле ... највише ме нервираат вакви ... или , си цепаш 60-70 у лева лента , и наеднаш ''сељак'' или ''курва'' се престројува без да погледне на ретровизор , и ти пукаш кочница , шкрипат гуми , и го глеаш , шиба мука нема !!!

не бе какво убивање , најбоље 5-6 пивски стаклени шишиња под совозачко седиште , и коа имаш совозач , фино лепо го замолуваш да отвори прозор и да му ја скрши задната шофершајбна .. или ако си сам , памтиш регистрација , мало е Скпојево , некад сигурно ќе го видиш на некој паркинг , и културно со нога им влагаш на ретровизорите .. ;)

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Harris мој чоек си истото мислење :)
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Јас очекував да ми пресече пат понатаму кон средината на раскрсницата. Овој кретенов ко камиказа еј. Ај да речеш да се пикне на празно нека се пикне. Ама да не прикочев сигурно ќе се удреше во мене, без сомневање.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Ама и ти бате многу лево си застанат, он те прочитал дека сакаш да се престроиш и автоматски видел шанси да се убаци пред тебе...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Каде да се престројам? Јас стојам лево зошто и лентата оди малку на лево, башка да гледам напред што се случува. Секогаш така застанувам.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Каде да се престројам? Јас стојам лево зошто и лентата оди малку на лево, башка да гледам напред што се случува. Секогаш така застанувам.

Па на лево си ебате...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Не сум. Во рамките на мојата лента сум.
Да сум десно па да ти држи вода муабетот, ама не сум, немам жмигавец дадено и се наоѓам на лента за право.

Не ми е јасно како тоа бараш кривица во мене за да го оправдаш кретенот кој прави прекршок.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Ја те перцепирам дека сакаш да идеш лево, сите пред тебе се во линија само ти штрчиш.

Отсутен negoznam

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 533
или ако си сам , памтиш регистрација , мало е Скпојево , некад сигурно ќе го видиш на некој паркинг , и културно со нога им влагаш на ретровизорите .. ;)

А што доколку газдата ја позајмил колата на некој идиот, а ти после му ја кршиш него. Човекот ни крив ни дужен треба да сноси последици?

Впрочем целиот муабет со гребење, кршење ретровизори и остали слични работи ме живцира многу. Ако заради некој идиот, мојот(и на моите блиски) живот е ставен на коцка нема што да му ја начекувам колата низ град. Одма се реагира. Го стигаш, му искачаш и решаваш проблем на лице место.

А за некоја ситна нервоза што ќе ми помине додека избројам до 10, воопшто не се замарам. Ги имало, ги има и ќе ги има еден куп такви кретени кои немаат никаков осет за околина и едноставно таквите личности не се вредни за било каква реакција. Нив животот ќе им се одолжи.