Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3186396 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10495
veles sk- standard si e leva a? si vozev zad avtobus celo vreme, toj levo i ja levo, ne deka preticuvase nesto, izgleda poubav e patot od levo, ali generalno roskop e.

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia

А што доколку газдата ја позајмил колата на некој идиот, а ти после му ја кршиш него. Човекот ни крив ни дужен треба да сноси последици?

Јас колата ја давам само на тие шо знам дека нема да прават глупости и дека ќе ја пазат поише од своја .. Така да , гајле ми е , за мене он е крив , треба да си знае кому ја дава колата ...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34161
  • Таков е животот... јебига
Сите пред мене се овци кои не знаат каде се и одат во десната лента. А јас како што пишав имав цел да снимам.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Сите пред мене се овци кои не знаат каде се и одат во десната лента. А јас како што пишав имав цел да снимам.

Si praat panorama.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT

Разбирам Твинго малецко ништо немоеш да видиш, али апла си лево отиден човече...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
сликава е бајагиматна, ама мене ми се гледа дека е и надвор од лента излезен...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4013
  • MadaFunker
Цитат
Шо има врска москвичот со ваквите ситуации?
Цитат
Па за да може да ги лупа тие како во твојот случај бе Филенџи. Зеленко

Точно.  :)
New blood of old school

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7440
Денеска какво срање ми се случи. За малку ќе го удрев Твингото (максимум 10см фалеа) во овој кретенов од снимкава.
Значи сакав да излезам и да го убијам. Значи да го убијам без око да ми трепне. Случајно решив да снимам и да постирам тука какво срање е овој народ. Само погледнете.

Иначе ова е снимано на раскрсницата од Телевизија према Стоковна куќа Мост на раскрсницата каде снимав и претходниот пат.

http://alienslair.myftp.org/mov_0021.mp4

Не бе, џандарот беше крив минатиот пат ;)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16739
  • Keep it 100
Пред точно еден час бев сведок на сообраќајка која се случи на булевар Св. Климент Охридски, малку подоле од раскрсницата со Св. Кирил и Методиј. Таксист (Идиот) со Шкода Октавија кој се движи од кај Рекорд врти десно на раскрсницата со 30 км/ч, а потоа се престројува се до најлевата лента без жмигавец. Од кај Водњанска вози сина Опел Корса во најлевата лента и не успева да докочи, се удира со десната страна во левото задно крило на Октавијата, а потоа со левата страна во жардињерите и потскокнува. За среќа немаше повредени.

Па да му ебам мајката какви слепци вршат превоз на лица и ги носат на нивна одговорност!!!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Место англиски нека ги научат да возат..

Сум забележал дека таксисти убедливо најмалце користат сигнализација. Нормално осим 4 жмигавци за да се укопа да собере некој патник..

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
мразам таксисти, не како луѓе туку како глупаци што прават најмногу прекршоци во сообраќајот

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Тешка собраќајка 4 повредени:

Како ли само се повредиа, од сликава ништо страшно.