На пример не би му дозволил да вози 200 да се сили пијан,колку и да сум пијан и јас.Крај крајева му вадам клуч,ако треба и ферка прајме.Ми се има десено иста ситуација 4 другари се возиме низ град пијани сите,крева другарчево фазла од 100 му викам застани да повратам.Застанува јас му ги извадив клучевите фино лепо,падна кавга,ама поарно че се скарам него да загинам.Се јавивме после на друг трезен другар да не земе
така е!
конечно, што мајка бараш воопшто да влегуваш у кола, ако добро знаеш дека возачот е летва?
Со цел памет ова двајцата го напишавте???
Јас можам да гарантирам со глава дека вие двајца не сте биле пијани никогаш!!!
Кај ти дава алкохол да резонираш така??? Ама доза алкохол за да се наречеш пијан, не само да си мавнал 5-6...!
У таа ситуација сите се силни, храбри, АЈМОООООООО ваму ќе одиме, серенади, ураааааа..... Се имаме забиено со комбе во тераса од зграда баш во таква ситуација "ајдеее одимееее" ние двајцата мажи магариња пијани и шизици и дадовме на една типка да не вози и не убаци у една тераса и картерот го скина

за среќа јас можам да се смеам на ова...
Скоро ми се случи, ми се пиеше на едно славје и по втората ракија и ги дадов клучевите од колата на жена ми и и реков да не ми ги дава после и да си одиме со такси. Утредента отидов си ја земав колата. Ама ова ми текна по втората чаша алкохол, после 5-6 немаше да ми текне...
Алкохолот стои мирно само во шишето.
Двајцата цитирани, немам намера да ве навредам.