Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3846566 пати)

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3153
Безполезно е да се продолжи вашата дискусија за петмината дечки.

Лесна им земја, ако некој извлекол поука од нивната случка ок.

Колку возеле е ирелевантно.

Поправете ме ако грешам.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
На пример не би му дозволил да вози 200 да се сили пијан,колку и да сум пијан и јас.Крај крајева му вадам клуч,ако треба и ферка прајме.Ми се има десено иста ситуација 4 другари се возиме низ град пијани сите,крева другарчево фазла од 100 му викам застани да повратам.Застанува јас му ги извадив клучевите фино лепо,падна кавга,ама поарно че се скарам него да загинам.Се јавивме после на друг трезен другар да не земе

така е!

конечно, што мајка бараш воопшто да влегуваш у кола, ако добро знаеш дека возачот е летва?
Со цел памет ова двајцата го напишавте???

Јас можам да гарантирам со глава дека вие двајца не сте биле пијани никогаш!!!
Кај ти дава алкохол да резонираш така??? Ама доза алкохол за да се наречеш пијан, не само да си мавнал 5-6...!

У таа ситуација сите се силни, храбри, АЈМОООООООО ваму ќе одиме, серенади, ураааааа..... Се имаме забиено со комбе во тераса од зграда баш во таква ситуација "ајдеее одимееее" ние двајцата мажи магариња пијани и шизици и дадовме на една типка да не вози и не убаци у една тераса и картерот го скина ;D за среќа јас можам да се смеам на ова...

Скоро ми се случи, ми се пиеше на едно славје и по втората ракија и ги дадов клучевите од колата на жена ми и и реков да не ми ги дава после и да си одиме со такси. Утредента отидов си ја земав колата. Ама ова ми текна по втората чаша алкохол, после 5-6 немаше да ми текне...

Алкохолот стои мирно само во шишето.

Двајцата цитирани, немам намера да ве навредам.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Арно кажуваш Пират. Сосем се сложувам.
Пошто нели? Ја најбоље возам кога сум пијан. Ама сега кога сум трезен немислам така.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Зависи кој како размислува...
Јас и кога сум пред  умирање од алкохол, не помислувам да влезам да возам или да се возам со пијан.

Се имам возено пред 5-6 години и среќа што не погинавме, само излетавме од патот и се свитка бандаж. Претходно го искриви клучот затоа што толку беше пијан што неможеше да ја отклучи колата. Имав среќа да си извлечам поука на полесниот начин, па не сакам да го повторам тоа и да биде фатално.

Жално е што на некои им се има десено истото па уште не им доаѓа памет и си возат пијани.
За нив не ме боли кур, штом се доволно глупи нека си погинат, него што може да однесат некој невин.

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
а тие невините зашо дозволуваат да ги вози некој шо е пијан ??

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Па општо за сите невини зборам, и тие во колата. Он сам нека си се вози и нека прави што сака, ама во некоја пустелија.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Арно кажуваш Пират. Сосем се сложувам.
Пошто нели? Ја најбоље возам кога сум пијан. Ама сега кога сум трезен немислам така.

Никој не вози „најбоље“ кога е пијан. Тоа е некое си квази-оправдување пред самиот себе дека во дадена ситуација си прошол ок, а си возел пијан. (не за тебе лично, туку за плејадата пијани „шоферишта“ кои ја користат таа фраза за самооправдување на своите лоши постапки).
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Затоа батка од моите 23 години,исто толку сум трезен,без какпа алкохол ставена во уста !
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Гриоте си јадел?

Отсутен edonos

• Сениор
I dont know wut dat is.. ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Отсутен edonos

• Сениор

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Зависи кој како размислува...
Јас и кога сум пред  умирање од алкохол, не помислувам да влезам да возам или да се возам со пијан.

Се имам возено пред 5-6 години и среќа што не погинавме, само излетавме од патот и се свитка бандаж. Претходно го искриви клучот затоа што толку беше пијан што неможеше да ја отклучи колата. Имав среќа да си извлечам поука на полесниот начин, па не сакам да го повторам тоа и да биде фатално.

Жално е што на некои им се има десено истото па уште не им доаѓа памет и си возат пијани.
За нив не ме боли кур, штом се доволно глупи нека си погинат, него што може да однесат некој невин.
Јас само сакам да кажам дека овие две работи не се истовремено компатибилни!!!

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
Затоа батка од моите 23 години,исто толку сум трезен,без какпа алкохол ставена во уста !

Салата со оцет  ?