башка е како оние неандерталцине во камено доба.. ако реши дека зидот треба со глава да го сруши ке мава додека зидот не попушти...
така е дени, во право си. типот со џипот е крив, моторџиите се едни нај прави на свет.
ај сега иди лупни го еднаш, испразни мадињата и остај другите да си кажат што мислат.
да сум на местото на типот, не е битна причината зашто дошло до таков инцидент... ако ми се фати за врата да ми отвара насилнички, онака како што на клипов видов, можни се следниве 2 ситуации:
отварам прозор и со репетиран пиштол симињам на колена 3-4 напалени мајмуни (не убиство туку во нога ке им пукам)... а пошто немам пиштол тогаш се иде на опција 2 а тоа е потполно истава реакција... гас до даска и да ме нема... вртам во полиција по телефон и идам кај нив или чекам да ме стигнат полицајците...
инаку по мое видување, типот со белиот брзинец-мотор, на самиот почеток, намерно успори, во ретровизор гледаше до каде ке иде овој со џипот и му се гледаше еден осмех на лице со искварен поглед, и јасно од целата фаца е дека правеше провокација... и ја доби секако... овде само видов дека еден куп моторџии се з’гнаа по џипот со намера да го тепаат без да ја видат причината за неговата реакција, односно беа желни за тепање и правење газди. на крај точно тоа и го направија односоно си најдоа причина да истепаат некого... онака од забава...
исто како и ти господине дени што сакаш тоа да го правиш од истата причина, па затоа и ги оправдуваш моторџииве и нивната постапка... ХУЛИГАН си ти, ништо повеќе (ни помалку) и таквите екстремно девијантни појави те палат како фосфорот на шкорчето...