Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424567 пати)

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Абе уште ли не сфативте дека со Дени нема разбирање... Можеби во некој следен милениум...

Само тепање му е во главата.... Што да се каже.

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Верувам дека никој не би сакал да се најде во ваква ситуација.

Има милион лекции за справување со кризи, ама ваква ситуација е на раб од самиот почеток, без разлика кој што ќе направи уште во првиот момент/провокација.

После тоа, секоја постапка е само бирање страна.

Јас не би сакал да се најдам во ваква ситуација и навистина не би сакал да претпоставувам што би се случило.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Де бе Влатзки, ако не го прифатил твоето мислење тоа значи дека нема разбирање? Човекот нити побара од некого да му докаже зашто е тоа така нити па тргна да ти го наметнува неговото мислење. Дискусија за да се развие потребно е да има спротивставени ставови.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Абе уште ли не сфативте дека со Дени нема разбирање... Можеби во некој следен милениум...

Само тепање му е во главата.... Што да се каже.
Kaко? Јас не сум за газењето жив народ. Која имагинација ја имаат децава денес, браво.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
башка е како оние неандерталцине во камено доба.. ако реши дека зидот треба со глава да го сруши ке мава додека зидот не попушти...

така е дени, во право си. типот со џипот е крив, моторџиите се едни нај прави на свет.

ај сега иди лупни го еднаш, испразни мадињата и остај другите да си кажат што мислат.

да сум на местото на типот, не е битна причината зашто дошло до таков инцидент... ако ми се фати за врата да ми отвара насилнички, онака како што на клипов видов, можни се следниве 2 ситуации:

отварам прозор и со репетиран пиштол симињам на колена 3-4 напалени мајмуни (не убиство туку во нога ке им пукам)... а пошто немам пиштол тогаш се иде на опција 2 а тоа е потполно истава реакција... гас до даска и да ме нема... вртам во полиција по телефон и идам кај нив или чекам да ме стигнат полицајците...

инаку по мое видување, типот со белиот брзинец-мотор, на самиот почеток, намерно успори, во ретровизор гледаше до каде ке иде овој со џипот и му се гледаше еден осмех на лице со искварен поглед, и јасно од целата фаца е дека правеше провокација... и ја доби секако... овде само видов дека еден куп моторџии се з’гнаа по џипот со намера да го тепаат без да ја видат причината за неговата реакција, односно беа желни за тепање и правење газди. на крај точно тоа и го направија односоно си најдоа причина да истепаат некого... онака од забава...

исто како и ти господине дени што сакаш тоа да го правиш од истата причина, па затоа и ги оправдуваш моторџииве и нивната постапка... ХУЛИГАН си ти, ништо повеќе (ни помалку) и таквите екстремно девијантни појави те палат како фосфорот на шкорчето... ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Ме убеди Онак. И јас би ги згазил сега.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Ме убеди Онак. И јас би ги згазил сега.

е па ај извини му се на влазки сега:
Kaко? Јас не сум за газењето жив народ. Која имагинација ја имаат децава денес, браво.

ајде одма, да не земам да те тепам... не сум моторџија ама....  ;D ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Зошто да ме тепаш? детето треба мене да ми се извини што се однесува така со постари. Не се разбирало ќе газел народ... Филмови. А ако ти влезе ребро во гума и ти ја дупне?

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
dogovoreno znaci gi gazime motorDZiite  ::)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514
ајде одма, да не земам да те тепам... не сум моторџија ама....  ;D ;D

Ај пробај тепај го. За братот живот давам/

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
а вие двајца заедно тежите околу 150кг?  не верувам пошто дени е 50 со се кревет... јас иам 150+

значи ке се пресметуваме јас против ти+дени+ кој е третиот?

:)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
dogovoreno znaci gi gazime motorDZiite  ::)
Мамицата нивна мамина. Гази тоа.

http://i.imgur.com/WVJZw.jpg

а вие двајца заедно тежите околу 150кг?  не верувам пошто дени е 50 со се кревет... јас иам 150+

значи ке се пресметуваме јас против ти+дени+ кој е третиот?

:)
Далеку е Дени од 50. :)

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Зошто да ме тепаш? детето треба мене да ми се извини што се однесува така со постари. Не се разбирало ќе газел народ... Филмови. А ако ти влезе ребро во гума и ти ја дупне?
е крвав си нек си е*е матер.... а што ако наместо ребро на крв почнеш да му шлајфаш? па почнат органи на сите страни да летаат... шлааааап бубрегот или дебелото црево у супротна лента кај некаја мамица на шфершајбна... ке испотепа пола автопат додека да се соземе и застане...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508
Страшна работа. Јас се наежив, озбилно!
Бог да чува.

А од друга страна, пак сум страшен противник на моторите. Пред се пошто сите се некои искомплексирани што сите ги тепале , плукале во основно па сега се прават многу силни.... Прават само проблем и сообраќајки, друго ништо лезет од нив. Секоја вечер само мукаат, јачат, се ѕверат, а сабајлето ги лепат на плакати. За жал, страдаат заедно со нив и луѓе невини.
Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Далеку е Дени од 50. :)

е добро де... да не ти фаќам за кусурот... 53,7 си.. патиките те вадат, масивни ти се... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk