Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424756 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
да беше со точак тогаш ке викаше греотка е човеков психички го малтретираат а вака со мотор одма курназ е.. класично судење на работите спрема тоа кој што вози во стил тие со точаци се клошари а тие со мотори се најголеми курнази

It goes both ways.

Според официјални полициски изјави, возачот не е крив. На првото застанување (пред да пројде као булдожер) застанал за вербално да се разбере со моронот на мотор што намерно му кочи за да го удри од позади. Во тој момент почнуваат да му ја удираат колата и да пробуваат да му отворат врата. Реагира како што реагира, и со право.

Дени, да беше во друга кола а не во SUV, ќе збореше така?

Моторџиите се криви, возеле по цела ширина на патот и се понашале као типични уфилмани моторџии.. Како што веќе пишав, целата фрка најверојатно почнала пошто човекот не сакал да се тргне од средна лента - нешто што не морал да го направи.

Уапсени се 15 моторџии и конфискувани се 50-тина мотори..

Треба да си морон да мислиш дека со мотор можеш да запреш (било каква) кола, не па SUV. Ни јас не би се курчел на 100 луѓе, али муабетот е дека човекот во Рејнџ Роверот НЕ Е КРИВ за ситуацијата.
Како го тоа гордо SUVерски кажа. Не мораше ни ќутек да изеде. Ама го попи на истиот начин на кој што се и искурчи.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Треба чоек на се` да е спремен у сообраќајов:

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
брат да не ти е роднина некој од моторџиите? :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Нормално дека не е крив. Ќе го направиме ако треба.
Абе оди на кучката чепкај и ги малите има да те искине.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14722
  • Пудингот на шоферството
да беше со точак тогаш ке викаше греотка е човеков психички го малтретираат а вака со мотор одма курназ е.. класично судење на работите спрема тоа кој што вози во стил тие со точаци се клошари а тие со мотори се најголеми курнази

It goes both ways.

Според официјални полициски изјави, возачот не е крив. На првото застанување (пред да пројде као булдожер) застанал за вербално да се разбере со моронот на мотор што намерно му кочи за да го удри од позади. Во тој момент почнуваат да му ја удираат колата и да пробуваат да му отворат врата. Реагира како што реагира, и со право.

Дени, да беше во друга кола а не во SUV, ќе збореше така?

Моторџиите се криви, возеле по цела ширина на патот и се понашале као типични уфилмани моторџии.. Како што веќе пишав, целата фрка најверојатно почнала пошто човекот не сакал да се тргне од средна лента - нешто што не морал да го направи.

Уапсени се 15 моторџии и конфискувани се 50-тина мотори..

Треба да си морон да мислиш дека со мотор можеш да запреш (било каква) кола, не па SUV. Ни јас не би се курчел на 100 луѓе, али муабетот е дека човекот во Рејнџ Роверот НЕ Е КРИВ за ситуацијата.
Како го тоа гордо SUVерски кажа. Не мораше ни ќутек да изеде. Ама го попи на истиот начин на кој што се и искурчи.
Тој воопшто ништо не попи,наспроти на 2-3 пати прегазени по неколку мотори. :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Можеле по едно извини и да си продолжат по патот. Немало потреба да си го комплицираат животот.

Само човековата глупост нема граници.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Не бе зошто да се извинуваат. Абе треба чим купи таков мотор одма да му ја скинеш главата, онака превентивно.

Отсутен TRPEE

• Редовен
Можеби и јас би купил таков мотор.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Купи, ама кврц главчето ;D
Ако имаш разум да си возиш безбедно и да почитуваш сообраќајни правила и ПРАВА на останатите учесници во сообраќајот ако сакаш и метла можеш да возиш, никој не може да ти зуцне :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Можеле по едно извини и да си продолжат по патот. Немало потреба да си го комплицираат животот.

Само човековата глупост нема граници.

Логика.

Отсутен Anton

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 825
може овој со ренџов застанал извини да им каже, ама пошто му го удрил скапоцениот мотор на моронот што намерно закочи пред него, одма почнале да му ја маваат колата и си се почуствувал, со право, дека му е загрозен неговиот и на фамилијата животот. така да оправдано однесување.
но за секој случај требаше појако да ги размава после кога возеа околу него според мене.
Jay Leno: Racecar driving is like sex. All men think they are good at it but...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
може овој со моторов застанал извини да им каже, ама пошто му го удрил скапоцениот сув на моронот што намерно закочил во средна лента, одма почнал да му се цепа и си се почуствувал, со право, дека му е загрозен неговиот и на пријателите животот. така да оправдано однесување.
но за секој случај требаше појако да го размаваат сите заедно во фаца после кога го извадија од кола според мене.

Again it goes both ways.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
I posle i nego i zena mu i deteto na kol i pusti gi na kec da krchkaat. Kako mozes da gazis lugje ko da ne e nisto toa, ne e ova Armagedon pa poeni da sobiras za sekoj zgazen. Aloo lugje se u prasanje ne kukli. Moze ne bil kriv rangeot ama totalno losa procena na situacija ima napraveno. Podobro da se javese vo policija i da kruzi dur ne go najdat odkolku vaka za cel zivot obelezan.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен TRPEE

• Редовен
Kako i da e glupavi ispadnale.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Искрено, најискрено, да сум во кола (небитно дали е СУВ или било што друго) и да не сум крив и да сум крив за било што и да ми се случи ова сценарио односно да ми се нафрлат 100 моторџии ќе го направам истото од проста причина што без разлика што и да сум направил ќе пробам да си ја заштитам фамилијата.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“