Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: S16-HGT на 19 Септември 2013, 10:58:03 amПлавата 106- ка на Давид и Филип.Плава 106ка, да, не знам чија, возачот се викаше поинаку, ако се сеќавам добро и го осудија ми се чини, само не знам на колку.
Плавата 106- ка на Давид и Филип.
Иначе хондата со рикнатиот мотор е поправена и повторно се вози. Но сега долниот дел од предниот браник е заринкан во тротоарот кај оној кафичот на раскрсницата меѓу партизанска и рузвелтова
Цитат: Falangasaurus на 20 Септември 2013, 15:39:35 pmИначе хондата со рикнатиот мотор е поправена и повторно се вози. Но сега долниот дел од предниот браник е заринкан во тротоарот кај оној кафичот на раскрсницата меѓу партизанска и рузвелтова алоооо спарк ова не иде у иста реченица
Цитат: Возач почетник на 19 Септември 2013, 12:55:31 pmЦитат: S16-HGT на 19 Септември 2013, 10:58:03 amПлавата 106- ка на Давид и Филип.Плава 106ка, да, не знам чија, возачот се викаше поинаку, ако се сеќавам добро и го осудија ми се чини, само не знам на колку.Возачот е друг дечко кој бил тогаш сопственик, ама не ја префрлил сообраќајната од Давид. Дечкото го осудиле, точно. Под дејство на алкохол бил и возилото неосигурено било.Кај мене е предметот за регрес, ама нема смисла имиња и точни бројки да кажувам