Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3423874 пати)

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Дечки, не се ебавајте со законот. Јас вчера зарабпотив 300 евра со тоа што полицаецот не ме казни а требаше биџетов да ми го откорне пошто сум будала глупа ненормална.

Пак ли те фатија џандарите со женска у кола на јавно место?

мислам дека таа тарифа е 1500 .....

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Значи го виде пандурлари и пак се глупираше!? И јас ист сум!!! Џандар на улица вози 50, и сите ко попчиња се редат позади него, никој не го претица. Фуфкаџии!!!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Значи го виде пандурлари и пак се глупираше!? И јас ист сум!!! Џандар на улица вози 50, и сите ко попчиња се редат позади него, никој не го претица. Фуфкаџии!!!
Па затоа викам будала ненормална. остај ме не сум нормален. Ќе се сменам ветувам

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
 ;D ;D ;D
eve i od mene pred leptokarija na smafor

[датотека избришана од администраторот]

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Дечки, не се ебавајте со законот. Јас вчера зарабпотив 300 евра со тоа што полицаецот не ме казни а требаше биџетов да ми го откорне пошто сум будала глупа ненормална.

Пак ли те фатија џандарите со женска у кола на јавно место?

мислам дека таа тарифа е 1500 .....

Не е му е тука местото на вицов  ама ми легна ова со женската со колата.
Му вика жената на мажот...срцка...абе сакаш ли вечер со кола да одиме до паркот и таму да се сексаме да се подсетиме на младите денови кога бевме дечко и девојка?
Ејјјј супер бе ...вика мажот....одиме нема гајле.
Вечерта....си писнале да се сексаат у колата во парк кога после едно време таман залауфале еве го тропа џандарот на прозор...добровечер...Добровечер... викаат... што е проблем?
Па спрема новиот закон забрането е сексање на јавно месо и затоа ќе треба да платите казна од 300 евра....!!!
300 евра...Абе ти норамлен ли си!??? ....вика мажов.
Абе нели како за прв пат е 30 евра?
Е да му рекол Џандарот како за првпат е 30 евра!
Епа што е проблемот.... му вика мажов?
Проблемот не  во вас господине....вас ви е прв пат да ве фатам на ова место како се сексате во кола...ама госпоѓата со вас е тука секоја втора вечер!

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
;D ;D ;D
eve i od mene pred leptokarija na smafor

Што е ова бе Роки, тебе дефинитивно ти треба :) телефон со боље камера :)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
 ;D ;D ;D ;D ma gi namaliv premnogu za da gi stavam site od ednas  ;D ova samo 120kb fakalo :( bedotija telefonot e top samsungce so 1.3mgp camerce :) ne trosam jas na telefoni pari za alo cao mi se pozz  ;)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
jas vikendov vo Grcka go izedov od mvr-to, kazna za mojot sovozac za pojas i za mene so ne sum mu rekol da go stavi total za 2cata 90Evra so popust :D inace double :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
;D ;D ;D ;D ma gi namaliv premnogu za da gi stavam site od ednas  ;D ova samo 120kb fakalo :( bedotija telefonot e top samsungce so 1.3mgp camerce :) ne trosam jas na telefoni pari za alo cao mi se pozz  ;)

Aaaaa јас неможам телефон, бев добра камера... сеа овој што го користам ми е тапа :)  5 MP, 2560х1920 pixels, autofocus, LED flash http://www.gsmarena.com/samsung_b7722-3362.php а не па 1.3 :) не зезај... напрај некој договор во вип, или т-мобиле, добиваш јак телефон за без пари

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
Изгоре момче во ланчија
Дваесет и седумгодишниот Павле Л. од Гевгелија завчера го загубил животот во тешка сообраќајна несреќа на регионалниот пат Гевгелија - Смрдлива Вода. Според полицијата во саботата околу 6,00 часот на местото Сифулајка се случила сообраќајна незгода во која Павле Л. (27) од Гевгелија управувајќи автомобил ланчија фулвија", со возилото излетал надвор од коловозот, по што возилото се запалило и тој починал во истото. Пожарот бил изгаснат од екипа на ТППЕ Гевгелија, а увид на самото место извршиле јавен обвинител, истражен судија од Основниот суд Гевгелија и увидна екипа од Полициската станица Гевгелија. По наредба на истражниот судија телото на починатото момче било предадено за обдукција.

извор:
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=3E73FA14FE72D24AA67448D4B17F582C
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ах Ланчиа Ланчиа

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Ах Ланчиа Ланчиа
И јас на ИСТОТО помислив.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Класика кола, не сум знаел ни дека ги има во Македонија...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Класика кола, не сум знаел ни дека ги има во Македонија...
Како бе не си знаел? Па вашиве браќа ги носат таму од италија, сум се изнагледал низ гостивари