Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3859492 пати)

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759

Како ли ќе издржи до крајот на патувањето без мобилен во рака?

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Како се збрца у тоа црвеното, што и да е.. Ууух..

kia venga мислам

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Присутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5383
Ме интересира колкава е казната доколку си закачил кола на паркинг и си избегал? Имено во среда према четврток ме закачил еден тип среќа моја имам 2ца сведоци кој го виделе, за да не се ебавам со полиции и чуда му пишав ливче да не одам да се договориме ми се јави арно ама сега никаде го нема. Ми врти филмови он имал мајстор не била голема штета незнам што. Значи ако сега го пријавам во полиција и го кажам сево ова нормално со сведоците колку може да го јаде?

Отсутен Allexxander

• Сениор
А зошто не направите европски? Кога веќе знаеш кој е кажи му да потпишете, него нема ништо да го кошта, а ти ќе си ја направиш колата каде сакаш.

Присутен nikola_bb

• Сениор
I jas mu vikam me mota nesto ke se cueme ke se dogovorime, mada na kraj koj go e*e ke go prijavam pa neka go jade

Отсутен Allexxander

• Сениор
Мех, чим ти бега така... пријави го што знам, или кажи му подобро со европски да средите да не го пријавуваш.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Предупреди за поседен пат дека ќе го пријавиш. И после пријави го дека удрил и избегал. Со сведоци нели...

Присутен nikola_bb

• Сениор
Еве сега пишав смс пари за штетата, европски или пријавувам. Смс затоа што не ми крева

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Чим сака курнас да се прави пријави го и нека го јаде к*рот.

Види до крај на викендот дали ќе ти одговори.

Присутен nikola_bb

• Сениор
дознав и друг момент дека бил камен пијан се тетеравел кога излегол од кола, туку кај треба да пријавам во полициска станица кај мене или?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Најблиска полициска станица. Не би требало да е битно која.

Присутен nikola_bb

• Сениор
Претпоставувам они ќе ги бараат сведоциве или па да ги носам со мене?

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Abe cim ne se pojavil da se izvinue i da moli za proska, odma prijavujgoo pa neka mu ja misli posle on a ne ti ... Pa i po telefon da te vergla so muabeti ne dozvoluj mu  ;)
Em izbegal em sigo fatil em mu dozvolues da re vergla , pa na kraj i ti zagrizen... :-\
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.