Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3423573 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Pazi se 1.5 TD na patot, vozacite ne mozat da ja iskontroliraat taa snaga, jas kolku pati sum izletuval po ivicnjaci i kanali.  Sovet: nikogas ne se trkaj so Corsa TD, ke te unisti  ;D

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Pazi se 1.5 TD na patot, vozacite ne mozat da ja iskontroliraat taa snaga, jas kolku pati sum izletuval po ivicnjaci i kanali.  Sovet: nikogas ne se trkaj so Corsa TD, ke te unisti  ;D

Вистина е да ви кажам...некна гледав едно дечко со точак десетобрзинец се тркаше со Корса 1.5 ТД абе паратл го напраи Корсава! ;D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
Preeska se kacuvam po ugornickata nakaj zelezara i eden pacient so Corsa normalno uvozna so Slovenska tablicka na krivinceto od gore kaj so e isklucuvanjeto za Remedika, nemoze da ja fati krivinata i mi vlaga u lenta arno zakociv i malce se podkaciv na trotoar inace crepot ke me zalepese neznam dali mislese na skokalnica li e kaj li e se da mu e...
Дизел беше?

Pojma nemam da ti kazam na hauba ne mu pisuvase :D,

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Леле ама се собрале..... Каде е ова, кога се случило ???
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Аstra la vista baby !
Битола кај Јавор околу 19 часот...

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
кукавица да не си играле ? :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Што е тоа што искача од шофершајбната на голфот? Глава од була?

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
јас поминав кај 22 ч,и видов песок на асфалтот и Југцето седеше таму....машки се здробиле,само незнам како успеале
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Аstra la vista baby !
јас поминав кај 22 ч,и видов песок на асфалтот и Југцето седеше таму....машки се здробиле,само незнам како успеале

И јас не знам точно и јас исто видов песок на асфалтот само, сликата ја видов на фб кај другарче па ја ставив тука...  Инаку некој старец го возел Југцето...

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
Кај гледал дедово бре? Од греота да го гледаш...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Дечки, не се ебавајте со законот. Јас вчера зарабпотив 300 евра со тоа што полицаецот не ме казни а требаше биџетов да ми го откорне пошто сум будала глупа ненормална.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Детали колега, детали!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Дечки, не се ебавајте со законот. Јас вчера зарабпотив 300 евра со тоа што полицаецот не ме казни а требаше биџетов да ми го откорне пошто сум будала глупа ненормална.

Пак ли те фатија џандарите со женска у кола на јавно место?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Кретен:

Идеме со жена ми накај Волково ама преку обиколница. Застануваме на семафорот кај Словенија за да продолжиме право накај обиколница.
Пред мене камион миксер а чури дизел ко парна локомотива. Гледам лево десно жива кола нема. А гледам право после подвожњакот кај Прима мебел комбе џандарско. И викам кој го **** глуп е тој нема да ме види. Се пали зелено и јас го претицам камионов на самата раскрсница а ниедна кола нема околу. Таман жена ми вика ај се кладиме дека ќе те опне 300 евра ете ти го типот со знакот.

Господине документи. повели маестро викам...
Кај живееш? Викам кај влада.
Знаеш ли зошто те заправ? Викам знам, а и жена ми знае пошто се кладеше дека ќе ме запреш.
Типот ми вика: знаеш ли дека научнициве рекле оти жените се попаметни?
ја викам „немогуќе“ (као Шоиќ и тој стил (Томи ;D ))
Е добро кај се брзаш ми вика. Ја викам нигде у тоа е заебот.
Епа добро оти тогаш да даеш 300 евра и година дена возачка?
Ја му викам, друже крив сум ама овој со миксеров чуреше ко паштета чуреча а ја знаеш со астма сум.
Дечково ми се изнасмеа ми вика ај бе не ми праи вицови тука, слушај жената и магла од тука да ти удрам мисирка од глаа.
Добро маестро да си ми жив и здрав, немој да се дрогираш и оди напред со Исус.
Ми вика ајде бегај не си играј мајтап со мене.
Бабл’с гас и да ме нема