Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3877778 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Религијата е единствената пречка за сиромашните да не ги испозаколат богатите. - Наполеон

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Веројатно е погрешно пренесена информацијава на нашиве медиуми,
уствари намерно така ги форсираат за да им бидат читани вестите.

На српски сајт читав дека најверојатно овој си прошол на зелено а таа на црвено, а за на суд ќе се земе снимката од камерата од некоја менувачница која го фаќа семафорот и според неа да ја проценат и брзината со која се движел.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Се спаси Српскиот убиец.

http://brif.mk/balkan/pronajden-dokaz-koj-ke-go-oslobodi-sinot-na-zeljko-mitrovik/

Тато збрка работа изгледа.

Ке лежи малце затвор, колку и да возел на зелено...
Неукажување на помош на удрен пешак е кривично дело... А дечково, фатил џаде... возел најмалку 30 над дозволеното...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Веројатно е погрешно пренесена информацијава на нашиве медиуми,
уствари намерно така ги форсираат за да им бидат читани вестите.

На српски сајт читав дека најверојатно овој си прошол на зелено а таа на црвено, а за на суд ќе се земе снимката од камерата од некоја менувачница која го фаќа семафорот и според неа да ја проценат и брзината со која се движел.
И јас го читав тоа вчера, но ќе го видиме исходот. Баш ме занима исходот за ова, и уште за момчето што го фатија на грчка граница.

Отсутен Igor

• Легенда

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
па би можело и да ги кажете кои се.. ако мислите дека тајна служба што го чита форумов не знае за кого зборите кога пишувате со иницијали, се лажете... вака само ние обичните смртници не знаеме...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
GDamn so dramatizirate B.C,N.G drapaj si madinjata...Trajko Veljanoski e T.V a T.S neznam. Sin mu na prviov neli go fatija so droga ili neso slicno na vlez vo Grcija.
New blood of old school

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
од Вукајлија:

Кога мали Митровиќ оди во град

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
па би можело и да ги кажете кои се.. ако мислите дека тајна служба што го чита форумов не знае за кого зборите кога пишувате со иницијали, се лажете... вака само ние обичните смртници не знаеме...

Отворете буревесник.орг и прочитајте :)

Отсутен Igor

• Легенда
Му го утнав презимето. ;D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Hehe @Deni ic ne-mu-se sekiraj, ke gi podmirime nie ciganive , gragansko opstestvo sme nie!?  :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Hehe mnogu tajni sluuzbii sme, mislis na partiski lesinarski struktuurii !!?? :D
Mene eden dedo pred 3-4 godini me zakaci od strana i izgreba kolata, a jas miren si glumam naiven... Stariov vika da ti dadsm 500 dinari za sprej, a mi objasnuva toest kulturno preti kako on bil nesto bratna nekoj nacalnik... Abe komu viknav policija i im kazav deka starjot nesto mi preti so vasi strukturi , videtego bolje vie nego jas ...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2123

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
да била врзана...