Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3876574 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Каква жена еј..... hard to kill.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
да била врзана...

... немало уопште да искочи од кујна...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Денес се возев во Peugeot Partner - Одвратно искуство! ;D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
so i fali na taa banicarka Simo ?

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Не памтам кога последен пат ми се лошело при возење.. Денес се потсетив како е. Баничарката (прекрасен израз), е релативно нова, со 50-тина илјадарки - дизелче.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
среќа што не било бензинец ќе си скинел конци :))

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Голема сообраќајка некаде од Гостивар наваму? 7 погинати или повредени?: Неколку саат расчистувале наводно. Има некој информација?

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
Има на интернет порталиве. Три коли, во претекнување. Еден преткнувал камион, а другиов друга кола...4 потешко повредени.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
vcera punto belo kaj rampa go gasea so PP aparat....

Отсутен Bardako

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 212
Незнам што се случува ама во еден ден гледам по три сообраќајки минимум... заборавиле да возат луѓево или многу им се брза....

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Пред неколку дена на патчето низ ќерамидница накај центар. Залетан пасат гази другарка на брат ми (пешак), ја прави лом, не застанува и кида.

Полиција веќе неколку дена не може да го најде фраерот, а девојчево завчера во болница престанало да дише ради парчосани бели дробови и е на апарати.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Мора да се најде. Не е тоа туку-така.

За инвалидитет (што сигурно ќе биде во најмала рака) ќе се гони. Животно осигурување исто треба да се активира.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Незнам што се случува ама во еден ден гледам по три сообраќајки минимум... заборавиле да возат луѓево или многу им се брза....

Не, него на секаква стока даваат возачка, макар имала и 16 години.

Пред неколку дена на патчето низ ќерамидница накај центар. Залетан пасат гази другарка на брат ми (пешак), ја прави лом, не застанува и кида.

Полиција веќе неколку дена не може да го најде фраерот, а девојчево завчера во болница престанало да дише ради парчосани бели дробови и е на апарати.

Затвор доживотно или убивање јавно со ебење.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Па нека иде упм, камерите за украс се или само за тендери лапање? Нели можат да го најдат идиотот, снимките каде се? Зезната е таа уличка, секогаш претпазливо возам.