Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887655 пати)

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Да. А звукот од ABS-от e појачан едно 600 пати на микрофончево од камерава :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
па кај леташ толку... ;) :D ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Синот на газдата на Пинк убил малолетничка на пешачки и избегал – таткому го однел во полицијаhttp://brif.mk/nekategorizirano/foto-video-sinot-na-sopstvenikot-na-tv-pink-so-svojot-avtomobil-usmrti-maloletna-devojka/
no comment...

20 годишњак, кој возел X6, со преку 100 km/h, во зона каде било ограничено на 40...
Иако, неофицијално, девојката поминала на црвено за пешаци...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
Синот на газдата на Пинк убил малолетничка на пешачки и избегал – таткому го однел во полицијаhttp://brif.mk/nekategorizirano/foto-video-sinot-na-sopstvenikot-na-tv-pink-so-svojot-avtomobil-usmrti-maloletna-devojka/
no comment...

20 годишњак, кој возел X6, со преку 100 km/h, во зона каде било ограничено на 40...
Иако, неофицијално, девојката поминала на црвено за пешаци...

Од бегањето нема бегање. Сега секакви приказни ќе измислат да го заштитат парајлијата, на крај ќе го пуштат.
(сега Дени ќе рече: треба сега одма да го пуштат) ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Да беше кај нас веќе ќе беше пуштен.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Кај нас немаше ниту да има вест. Ќе беше „пронајдено мртво тело близу пешачки на црвено за пешаци“.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Hmm sega ke ima neoficijalni informacii kolku sakas, i svedoci i pari... Sigurno maliov bil izdrogiran, vo grad na vakva ulica100 na saat da vozis ne e dovolno da si alkoholiziran...  ;)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Се надевам ќе плати синот за неправдите на татко му.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Hmm sega ke ima neoficijalni informacii kolku sakas, i svedoci i pari... Sigurno maliov bil izdrogiran, vo grad na vakva ulica100 na saat da vozis ne e dovolno da si alkoholiziran...  ;)
Пијан не вози 100,над 150-160 миниум.
Инаку во близина на Кажани(патот Битола - Ресен) вчера некој се имаше измавано салам.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Вчера возам по Сава Ковачевич поминувам на зелено да излезам на Првомајска накај чешма и гледам лево улетан еден поминува на црвено како ќе ме собереше среќа што забрзав доволно да го избегнам за 5 цм ме утна па и он што кочеше останаа траги 15 метри мислам.
« Последно менување: 20 Јули 2013, 17:01:14 pm DarthJe5us »

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Вчера возам по Сава Ковачевич поминувам на зелено да излезам на Првомајска накај чешма и гледам лево улетан еден поминува на црвено како ќе ме собереше среќа што забрзав доволно да го избегнам за 5 цм ме утна па и он што кочеше останаа траги 15 метри мислам.

Само му го пуштам Фаланга на таквиот...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
Он го фаќа, па го дере, па го попрскува со сол, па со сода бикарбона, па со бензин, па го гори па го _________, после пак го гори и го фрла у Вардар сосе кола.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
не знам зошто сеуште има такви луѓе што мислат дека се king of the road :-/