Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886580 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Tука по правило треба да има полна линија... ама нити ја има, нити па помнам кога последен пат некој ја обновил....

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Па ја кога ти викам наполнија !

Отсутен TSI

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 202

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Tука по правило треба да има полна линија... ама нити ја има, нити па помнам кога последен пат некој ја обновил....
Valjda se raboti za sporedna ulica, vidi vo opstina javise sigurno ja zaboravaat ili nekoj zema pari kao da ja iscrtal ...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Присутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
ТРОГАТЕЛНО - МАТИЈА ЈА ПОГЛЕДНА МАЈКА СИ И УМРЕ

Единаесет годишниот Матија Шушнјевиќ од Белград завчера почина во сообраќајна несреќа на патот Неготино - Демир Капија откако, автомобилот со кој со семејството патувале излета од патот и се преврте, најверојатно поради тоа што неговиот татко, поради замор, заспал на воланот.

Очевидци на несреќата велат дека родителите на Матија, Сашо и Гордана се извлекле од автомобилот. Од силината на ударот, задниот дел на кровот се деформирал и го притиснал момчето.

Според очевидците, мајката се приближила кон синот и го фатила за рака...Тој само ја погледнал, и издишал за последен пат. Глетката беше многу трагична, велат очевидците.

Пријателите и роднините на семејството велат дека Матија бил дете за пример, најдобар кошаркар во својата генерација во КК Рас, а дека семејството моментално се наоѓа во неверојатно тешка состојба, откако среќни тргнаа на одмор, а по само два дена се вратија завиени во црно.

http://grid.mk/read/news/505419771/3844023/trogatelno-matija-ja-pogledna-majka-si-i-umre-detali-za-smrtta-na-momcheto-od-srbija-koe-pochina-vo-soobrakjajkata-kaj-negotino

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Затоа не треба да спие совозачот. Исто другари се истумбаа заради заспан совозач... Си има зашто постои терми соВОЗАЧ.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Нешто слично мене ми се деси.

За ваква работа треба да ги грабнеш трите на хауба да ги онадиш.
Not a valid youtube URL

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
^^^^ трагедија... а и трагично опишано...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
За малку куртуле детиште на точак. На раскрсница на мое зелено ми излезе од десно на негово црвено, точно пред да го удрам успеа да сврти. Уште на телефон збораше бе ццц... Помина со заушка од татко ми преку прозор  :D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
Нешто слично мене ми се деси.

ovoj pa sto i za stanuva!!?? ako veke saka da zastane, prvo pozadi si proveri, pa ukljuci 4 trepkaci pa posle...  :o

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
Ama saglam se ima upukano edno punto u zardenjera na sredina na pat i toa od predna strana toest u celo...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
нешто прееска начув.. 3 различни коли на 3 различни локации во скопјево се запалиле и пепел до крај изгореле.. инфо некој?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Јави се во пожарна  :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Ama saglam se ima upukano edno punto u zardenjera na sredina na pat i toa od predna strana toest u celo...

Портокалово Пунто 2 во Делот од Мавровка накај Олимписки, веднаш пред мостот.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8

Портокалово Пунто 2 во Делот од Мавровка накај Олимписки, веднаш пред мостот.
Da pred MANU ama idelo odkaj mostot prema mavrovka... Kako sto merea edno 15 metri pred udarot izlegol od kontrola ... guma mu puknala , zaletan preminal na najlevata lenta, ili nekoj mu uletal pa go  izbegnuval...