Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3885406 пати)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
и нормално полицијава нема да е крива.... а и по закон да не беше полиција немаше да биде крив возачот на возилото што иде право... јас имав ваква слична сообраќајка.. ма не слична ами иста, само наместо трепкач на семафорот беше селено и за мене и за особата што вртеше на негово лево... не застана, се пољубивме, ма се раскостивме бре...

Ова ти е пастирано од објаснувањето на видеото од ју туб:

Police have released a videotape of a June police cruiser crash that killed two Connecticut teens. The officer was driving 94 miles per hour and was not on an emergency call. He's been charged with manslaughter. (Nov. 18)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Јако Ситроенчево а? Доста почитаво изгледа во однос на Флуенсот...

Флуенсот е мејд ин Туркеј ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
На многу од семафориве низ градов се изместени тајмерите. Кога ќе заврши одбројувањето семафорите уште седат на црвено. Претпоставувам дека возачот на C4-ката тргнал според тајмерот, па закочил нагло кога видел дека е уште црвено, а таксистот не успеал да изреагира на време.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
Технологија која работи погрешно е полошо од немање технологија.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Toa e normalna rabota.

Denes na primer ne rabotea semaforite na partizanska vo 17h. Demolition derby se vozese. Karmagedon po najgolemata ulica.

Nemoze covek na raat da pomine so 170 na crveno so R8.

Отсутен Filip_90

• Редовен
  • Пораки: 1839
  • VW Golf 5 1.9 TDI
Јако Ситроенчево а? Доста почитаво изгледа во однос на Флуенсот...
Имам приметено дека тој што мава од позади секогаш му е поскршена колата ;D Односо кривиот си го јаде :D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
i jas taka mislam deka toj sto mava otpozadi mu se krsi kolata, istoto bese pred dva dena kaj oblakoderite ...
spored moeto znaenje za kolite odnapred sega se pravat da bidat po krslivi zaradi pesacite i toa se do soferot da deluva kako suspenzija... inace misalmd eka ne e problem da se napravat kamen  ::)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
ене кај боро во гаража има една астра-таксиста од поново годиште... истото е... удрил некого одзади... удрениот мање више гребаници... астрава на рогови однесена... се скрши боро 5 дена чукајки лимови, сечејки, наварувајки едно преку друго...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508
Гадно и мизерно за сеќавање... средата сасвим случајно се тркав против вакво. Ја газам, тој гази ко скренат зад мене.. и фати ме претица.... по булевар. Иначе во сопственост на комунално претпријатие - Комуналец...  состојба- контињер...

Знам дека се екстремно ажурни... ама... понекогаш нема смилса ::) Ебати животот си викам, Од Там 75ка порази да кркаш... хахаххахах

Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7664
  • French diamond

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Е така е кога се вози во спротивна насока. Идиот, ги изгази децата.,

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Кај глеа, мамицата нејзина.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Гледа од насоката од која треба да доаѓаат колите а не од спротивната.