и ти ја утна поентата.. јас не се чуствувам грешен... тоа е тоа... а он и неговата поента се прича сама за себе... прво и основно инспирација му е да се р’чка со мене... а тоа што случајно трефна текст со кој што ти се слагаш не значи дека е во право.. не значи ни дека јас сум во право... јас само си пишав мое мислење и гледање на стварите со мои очи...
на форумов има атесисти, има богољупци, има кармисти, има будисти, а има и шовинисти скриени под паролата на патриотизмот... секој со своите верувања и лични убедувања...
јас верувам дека животот ни зависи како директна последица од она што го правиме и СМЕ ГО НАПРАВИЛЕ во минатото...секој еден предизвик на судбината се враќа како бумернг во иднината со силата на која ти си предизвикал... тоа е мојата верба, во тоа јас верувам и како човек со такво мислење и го напишав она што го напишав, дека ја предизвикал судбината премногу јако...
уште еднаш, нека почива во мир, страшно е што така млад човек загинал на тој начин. но за мртвите треба се нај добро да се каже, а јас не реков ништо лошо... тоа мање више требаше да биде како ироничен совет а не дека јас го оцрнувам човекот... ни нај малку...